2777
2789

اگه کسی هست بگه تو رو خدا؟من فقط یه فولیکول 20 داشتم بقیش 14. 16. و 10. بلافاصله بعد از آی یو آی دردناکم خونریزی داشتم و چند لخته کوچک دفع شد. ممکنه باردار بشم؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

نمیدونم از دکترت بپرس منم این ماه میخوام انجام بدم ماه پیش فولیکول خوب نداشتم

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

یعنی همون روز؟این طبیعی نیست قاعدتا و باید با دکتر درمیون بذاری

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از دکترت بپرس منم این ماه میخوام انجام بدم ماه پیش فولیکول خوب نداشتم

خب عزیزم دارو بهت میده فولی هات توپول میشه منم میخوام انحام بدم فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟یعنی باید برم مطب؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
یعنی همون روز؟این طبیعی نیست قاعدتا و باید با دکتر درمیون بذاری

گفتن باید تعداد شیافتو بیشتر بزاری. ولی میترسم اگر تخمکی بوده دفع شده باشه. دسترسی به دکترم ندارم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
گفتن باید تعداد شیافتو بیشتر بزاری. ولی میترسم اگر تخمکی بوده دفع شده باشه. دسترسی به دکترم ندارم

نمیتونی تلفنم بهش بزنی؟شیافاتو بیشتر کن ولی بنظرم تخمک درجا بارور نمیشه و به شکل لخته نیست احتمالا موقعی کع داشته کاتتر رو داخل مبکرده زخم شد خونریزی کرده و.چون درازکش بودی هون مونده لخته شده و بعدش که دسشویی رفتی دفعش کردی ترسیدی 

خب عزیزم دارو بهت میده فولی هات توپول میشه منم میخوام انحام بدم فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟یعن ...

خو دارو دادن ماه پیش نشد دوباره این ماه دارم از اول مصرف کنم اره یه دکتره خوب پیدا کن یا برو مراکز ناباروری اول اگه لازم بود از و سونو بدی یا حتی عکس رنگی که یوقت انجام بدی و لوله هات بسته باشه و بی فایده بشه بعدش از روز سوم پریودی ب بعد بهت دارو میدن برا فولیکولات و بعدش بری سونو اگه فولیکول خوب داشتی  ای یو ای میکنن

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
خو دارو دادن ماه پیش نشد دوباره این ماه دارم از اول مصرف کنم اره یه دکتره خوب پیدا کن یا برو مراکز ن ...

عزیزم من تمام آزمایشات و سونوی واژینال و عمس رنکی رو انحام دادم همه سالم بودن فقط همسرم ضعیف بود که اونم الان بدک نیست خوبه گفتم تا دوباره به هم نریخته برم واسه ای یو ای توی شهری که من زندگی میکنم مرکز ناباروری نیست فک کنم آبادان هستم آبادان نمیشناسم چون اهل اینحا تیستم همش باید پرس و.حو کنم جایی رو.پیدا کنم ببخشید توی مطب هود دکتر انحام بده هزینه ش جقدر میشه میدونی!

خو دارو دادن ماه پیش نشد دوباره این ماه دارم از اول مصرف کنم اره یه دکتره خوب پیدا کن یا برو مراکز ن ...

چند سالتونه؟ چه داروهایی مصرف کردین. من خودم برای ای یو ای از شب سوم تا 5 شب . شبی 3 کلومیفن و 7.8.9پریودی هم آمپول دور نافی سینال اف. واقعا خوب بود قبلا هم hmg دو دوره به پا زدم اصن فولیام رشد نمیکرد ایندفه که رشد کرد آی یو آیم خیلی درد داشت بعدشم خونریزی کردم. بنظرتون دهانه رحمم تنگه؟پس چرا تو عکس رنگی رحم نگفتن و چرا دکترم چیزی نگفت؟؟؟

نمیتونی تلفنم بهش بزنی؟شیافاتو بیشتر کن ولی بنظرم تخمک درجا بارور نمیشه و به شکل لخته نیست احتمالا م ...

منو با لوله پلاستیکی نتونست انجام بده و یه فلزی بلند آورد و تزریق کرد بعدش از درد تا نیم ساعت به خودم میپیچیدم و انام میگفتن طبیعیه درحلیکه خیلیا آی و آی رو بدون درد تجربه میکنن

چند سالتونه؟ چه داروهایی مصرف کردین. من خودم برای ای یو ای از شب سوم تا 5 شب . شبی 3 کلومیفن و 7.8.9 ...

ربطی نداره عزیزم عکس رنگی مربوط به لوله های فالوپ هستش و اینم بگم اختمالا با توجه به اینکه گفتی کتتر رو عوض مرده احتمالا زخمی شده و هوب میشی ففط دراز بکش و گرمیجات نخور شیاف هاتم استفاده کن

ربطی نداره عزیزم عکس رنگی مربوط به لوله های فالوپ هستش و اینم بگم اختمالا با توجه به اینکه گفتی کتتر ...

تو عکس رنگی کاتتر رو اول از دهانه رحم تو میکنه و اگه بسته یا خیلی تنگ باشه ممکنه به راحته کاتر عکس رنگی هم وارد نشه. خیلیا تو همون عکس رنگی میگن اصن دهانه رحمت بستس. ولی برا من نگفت

تو عکس رنگی کاتتر رو اول از دهانه رحم تو میکنه و اگه بسته یا خیلی تنگ باشه ممکنه به راحته کاتر عکس ر ...

شاید همون زخم شده نمی‌شه فردا از دکترت بپرس زنگ بزن مطبش یا منشیش من دکترم اینستا هم داره حتی گفت از اونجا سونو رو براش بفرستم  مثلا اگه یه هفته بعد لکه بینی داشتی میشد گفت که لانه گزینیه ان شالله که چیزی نیس جواب ازمایشت مثبت شد حتما بیا اینجا بگو

عزیزم من تمام آزمایشات و سونوی واژینال و عمس رنکی رو انحام دادم همه سالم بودن فقط همسرم ضعیف بود که ...

یه سرچ کن تو گوگل بعضی ها تو مطبم انجام میدن اما ممکنه بری دکتر داخل بیمارستان انجام بدن من بیمارستان خصوصی پرسیدم هزینش یه تومنه 

چند سالتونه؟ چه داروهایی مصرف کردین. من خودم برای ای یو ای از شب سوم تا 5 شب . شبی 3 کلومیفن و 7.8.9 ...

ماه پیش لتروزول خوردم من 23سالمه شوهرم هم مشکل داره 

اندومتر هم کمه این ماه لتروزول داده با آمپول سینال اف با قرص استروژن برا ضخامت رحم پناه بر خدا ان شالله که این ماه بشه شما عم هم حامله شی