2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن بیان

122 بازدید | 24 پست

خانوما شما هم بعد از کرونا موهاتون به شدت میریزه؟

من تقریبا دو ماه پیش کرونا گرفتم و خوب شدم،اما از دو هفته پیش موهام شدییییییدا میریزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط باید دوره ریزش مو  بگذره...با یه دکتر صحبت کردم گفت شتید موهاتون از نصف کمتر بشه. ...

نگفت دوره ریزشش چند وقته؟بعدش دوباره موهامون در میاد یعنی؟

آره سر درد من تا دو هفته باهام بود

من با ۴ تا آمپول خوب نشدم هر روز باید ۶ تا مسکن بخورم اما علائم دیگه اصلا ندارم البته گهگاهی تهوع دارم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دقیقا  دوست من همینجوری گرفت.یه هفته سر درد و چشم درد بعد تب و بدن درد

ای وای 😥😥😥

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نگفت دوره ریزشش چند وقته؟بعدش دوباره موهامون در میاد یعنی؟

نه واسه هرکس یه جوره..باور کن به من امپول و قرص شامپو و قطره مو داد یه نسخه شد ۷۰۰  هزار تومن توی این وضع داغونمون.ولی خریدم.هیچی که هیچی