2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست
نه واسه هرکس یه جوره..باور کن به من امپول و قرص شامپو و قطره مو داد یه نسخه شد ۷۰۰ خزار تومن توی این ...

وای خدا کنه زود دورش تموم بشه و موهامون برگرده.داغون میشم وقتی هر بار موهام یه مشت میاد توی دستم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا کنه زود دورش تموم بشه و موهامون برگرده.داغون میشم وقتی هر بار موهام یه مشت میاد توی دستم😭😭 ...

انشالله..به خدا ۳ تا پزشک رفتم.متخصص مو.دوتاشون که هیچ.یکیشونم این نسخه رو داد ولی گفت امیدی نداشته باش تا دوره خودشبگذره

باید دوره اش طی بشه هیچ راهی نداره 

یعنی ممکنه بدتر بشم؟ دکتر نگفت آزمایش کرونا بدم🤕همش توهم میاد به ذهنم که تومور مغزی گرفتم قراره بزودی بمیرم😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یعنی ممکنه بدتر بشم؟ دکتر نگفت آزمایش کرونا بدم🤕همش توهم میاد به ذهنم که تومور مغزی گرفتم قراره بزو ...

نه بدتر نمیشی اگر قرار بود بدتر بشه تو این مدت میشد

تومور کدومه؟!!!!   

همه فکرهای وحشتناک و پوچ جز عوارض کروناست

🌈🖤⛵
نه بدتر نمیشی اگر قرار بود بدتر بشه تو این مدت میشد تومور کدومه؟!!!!     همه فکرهای وحش ...

قربونت ⁦♥️⁩ 

سردرد های عادی نیست خیلی دردناکه بخاطر همین توهم میزنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

میفهمم  منم همینجوری بودم اما رفع شد نگران نباش قرص بیوتین یا ب ۶بگیر بخور خیلی کمک کننده ست

ممنونم عزیزم 🙏🌹