2777
2789

این یعنی چی؟؟https://uupload.ir/files/pkg3_۲۰۲۱۰۱۱۲_۱۸۱۹۱۷.png

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه فالو کن من را تا فالو ات کنم🤐🍃

خوب چرا اینو گفته خوب فالوم میکرد خودش دیگه 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
یعنی تو اول اونو فالو کن بعد اون تو رو فالو میکنه

یعنی چی شرط گذاشته برا فالو کردنه من؟؟

خوب چرا اینو گفته خوب فالوم میکرد خودش دیگه 

چون فکر میکنید شاخ است و تو پیگرش هستی احتمالا...یا شاید قبلا او را فالو داشته ای حالا انفالو کرده ای😐🍃

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
چون فکر میکنید شاخ است و تو پیگرش هستی احتمالا...یا شاید قبلا او را فالو داشته ای حالا انفالو کرده ا ...

آره آنفالوش کرده بودم یعنی اون نمیتونه منو فالو کنه تامن نخوام ؟؟چون که قبلا آنفالوش کرده بودم ؟

ولی حرف طرف اشکال داره ها،بک برای زمانیه ک طرف مقابل فالو کرده باشه

بعد این میگه بک بده تا فالوت کنم

باید بگه فالو کن تا بک بدم

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂