2777
2789
عنوان

خطر سقطه؟

203 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها میاین کمک

من هفته ی ۱۱و۴ روزمه ،از اول بارداری ترشحات آب مانند داشتم ،ک هر روز لباس زیرمو عوض می کنم،اب می خورم ،امروز ۱ ساعت پیاده روی کددم الان کمرم درد می کنه و ترشحاتم زیاده پاهامم درد میاد مثل وقتی خامی میفته بعد ورزش ،ببخشید ترشحاتم نه بو داره نه چیزی گاها ی چیزای ریز سفید هم هست اما همش مثل اب،هفته ی بعد سونو غربالگری دارم،خطرناکه؟

توکلمون بر خداست...خدایا باراری سالم،بچه ی سالم برای همه باشه

عزیزم‌این همه پیاده روی چرا؟ترشحاتت تا خون توش نباشه خطرناک نیس

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم‌این همه پیاده روی چرا؟ترشحاتت تا خون توش نباشه خطرناک نیس

نمیدونم دلم خیلی گرفته بود زدم بیرون یهو دیدم ۱ ساعته دارم راه میرم😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه پیاده روی نرو 

تا هفته ۱۲ استراحت کن از بعدش برو 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

نه اینکه اصن نری.کمتر برو.توکل بخدا.استراحت کن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خطر ناکه؟

نه چیزی نیست لکه اینا که ندیدی خدا رو شکر

ولی دختر عمه م میگفت قبل هفته ۱۲ میرفتم پیاده روی یه روز که برگشتم مثل پریودی خونریزی داشنم دیگه تا آخر بارداریش استراحت مطلق شد

بزار ماهت بالاتر رفت پیاده روی کن که بچه جاش سفت شده 

الانم پادردت به خاطر پیاده رویه نگران نکن خودتو

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

منم خیلی دلم میگیره تو خونه با ماشین میریم بیرون با شوهرم یه کم میچرخیم یا میریم توی یه پارک میشینیم 

توکل برخدا

سلام عزیزم شما جنین رو دیدن ؟ من ۶ هفته ۱ روزم بود سونو واژینال شدم ساک و کیسه زرده رو دید اما جنین رو نه برای ۱ هفته دیگه سونو نوشت گفت اگه بازم نبود قرص میده برای سقط خیلی نگرانم 😞

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
سلام عزیزم شما جنین رو دیدن ؟ من ۶ هفته ۱ روزم بود سونو واژینال شدم ساک و کیسه زرده رو دید اما جنین ...

سلام گلم ،کیسه زرد بوده تشکیل میشه ۸ هفته برو ان شاالله جیگر گوشت و میبینی

سلام گلم ،کیسه زرد بوده تشکیل میشه ۸ هفته برو ان شاالله جیگر گوشت و میبینی

برای شما تشکیل شد؟ ۸ هفته صدای قلبش رو شنیدی؟ و اینکه سونو ۶ هفته سونوی واژینال شدید که نبود یا شکمی؟

برای شما تشکیل شد؟ ۸ هفته صدای قلبش رو شنیدی؟ و اینکه سونو ۶ هفته سونوی واژینال شدید که نبود یا شکمی ...

بله نه واژینال نرفتم،۸ هفته برای قلبش با سونوی شکمی رفتم 

بله نه واژینال نرفتم،۸ هفته برای قلبش با سونوی شکمی رفتم 

من ۶ هفته و ۱ روز تو واژینال ندید فکر کنم امیدی نباید داشته 

ای خدا مهرماه کورتاژ سختی داشتم دوباره داره تکرار میشه