2777
2789
عنوان

اینا نشونه اوتیسمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 35 پست
والا میترسم بگن ب توچه

باید اول روانپزشک ببرن

بعد روانپزشک ارجاع میده به گفتار درمان و کاردرمانی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
عین حیوونه؟ قشنگم ما حق ندارم دیگران رو اینطوری خطاب کنیم مگه نه؟؟؟

منطور از حیوون فهمشه ک مثلا حیوون چطور حرف مارو نمیفهمه خوب بد رو اینم اونطوره ن ک توهین‌کمم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میترسم بگن ب توچه

نه نمیگن اگه هم گفتن حداقل خیالت راحت میشه که گفتی و اگه مشکلی براش پیش بیاد خودتو سرزنش نمیکنی که ای کاش میگفتم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
داداش منم کامل حرف میزنه اوتیسم هست دوستم ۷ سالش بود هیچی ننیفهمید مثلا میومد کنار چشم یکیو میگرفت م ...

دوستت بیش فعال نبوده؟🤔

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خواهر زاده من ۲ سالشه کامل حرف میزنه معنیه حرفارو میفهمه این عین‌ه حیوونه هییییچی نمیفهمه

عین حیووونه؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
منطور از حیوون فهمشه ک مثلا حیوون چطور حرف مارو نمیفهمه خوب بد رو اینم اونطوره ن ک توهین‌کمم

اوهوم متوجه شدم عزیزم ولی لطفا از این به بعد منظورتو همین طوری بگو که به کسی توهین نشه😘🌈

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
دوستت بیش فعال نبوده؟🤔

نه هیچی نمیفهمید اخرش بردن دکتر نه میتونست حرف بزنه نه یچیو بفهمه ولی الان اینجوری که شنیدم میگن به معاون میگه مگه چکارمییی اونم جیغ میزنع🤦‍♀️😂😂😂😂الان خعلی بزرگتر شده

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
بچه خواهر من میفهمه معنی سرد و گرم  ..اینارو متوجه میشه درک داره ولی نزدیک چهارسالشه حرف نمیزنه ...

خب اگه معنی کلمه ها رو میفهمه نه بچه ارومی هست حتما😅

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
خواهر زاده من ۲ سالشه کامل حرف میزنه معنیه حرفارو میفهمه این عین‌ه حیوونه هییییچی نمیفهمه

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

به بچه طفلک میگی حیوون!!!!!!!!!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷