سلام عزیزان دلم خوبین. عرضم به حضورتون من دوستی دارم که چندین سال دوست و مثل خواهر هستیم قبل دو روز پیش با هم صحبت کردیم و گفتیم و خندیدم تا اینکه من دو روز ازش خبری نداشتم بهش تماس گرفتم جواب نمیداد حس خوبی بهم دست نداد این غیاب زنگ زدم دخترش وقتی زنگ زدم دخترش دوباره برگشتم به خودش زنک زدم جواب داد یهوی بدون مقدمه گفت ببین من دیگه میخام فقط بین ما سلام بمونه منم بهش گفنم چی شده من اشتباهی در حقت کردم پاشو بیا خونه ما باهم صحبت کنیم گفت نه من به این قناعت رسیدم که تموم فقط سلام گفتم مطمینی گفت اره گفتم راحت باش. اقا بعدش قطع کردم با دلشکستگی بهش گفتم فلانی عجله نکن تو این تصمیم حتی اگر کسی قتل کرده بهش فرصت میدن از حقش دفاع کنه ترو خدا ازم با انصاف دور شو نوشتم ولی جوابم نداد تا دو روز شد من خواب شب نداشتم چون خیلی سخته یکی بدون دلایل بخواد ترکت کنه. آقا بعد دو روز زنگ زد جواب ندادم مسج داد بدون سلام پاشو بیا فاتحه فلانی جواب ندادم. تا اینکه فرداش بهم مسج داد که من از کاری که کردم پشیمون نیستم و اکر دوست داشتی بیا برای تولد پسرم دعوت هستی. منم براش نوشتم دیدار تا قیامت دیگه این رابطه ارزش نداره و به نظرم همین سلام هم نباشه بهتره ،، به نظر شما کار خوبی کردم این رابطه رو تموم کردم یا باید صبر میکردم چون بار اولش نبود و من همیشه کوتاه میومدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو هم مثل خودش رفتار کردی اجازه ندادی از خودش دفاع کنه به نظرت کارت درست بوده؟ هر تصمیمی میگیری ا ...
دو روز بهش فرصت دادم بعد دعواش پیام دادم التماسش کردم بهش اتفاقن وقت دادم بعد دو روز نوشت من از کرده خودم پشیمان نیستم وقتی نیست دیگه من چی بگم چه وقتی بهش بدم دیگه
چه قدر شرایطز مثله منه . دوستی که برام مثل خواهر بود یهو بی دلیل خودش رو کشید کنار منم بارها ۷واستم باهاش حرف بزنم تا دلیلش رو بفهمم اما نشد و جواب نداد منم دلم خیلی شکست حتی امروز گریم گرفت ازین همه ناراحتی
واگذارش کردم به خدا
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….