2777
2789
عنوان

به نظرتون کار من بجا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 35 پست

دوستی یعنی همین که اجباری توی رابطه و حدود رابطه نیست 

اصلا دوست همینش خوب هست مثلا مادر همسر یا حتی پدر و مادر خود آدم نیست که اجبار و ملاحظه ای پشت رابطه باشه 

همون کاری رو بکن که خودت راحت تری و حتما احترام خودت رو هم در نظر بگیر ..... اگر خوشایند نیست رابطه اصلا ادامه نده 

ولی اگر بیرون هم رو دیدید یک سلام و احوال پرسی واسه رفع تکلیف داشته باشید

بهتر بود کم کم و با بهانه قطع میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار رو انجام دادید و دیگه هرگز وسوسه نشید برای ارتباط مجدد حیف وقت و فکر و انرژی که برای همچین ادم هایی صرف بشه 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
دو روز بهش فرصت دادم بعد دعواش پیام دادم التماسش کردم بهش اتفاقن وقت دادم بعد دو روز نوشت من از کرده ...

نگفتم که وقت بده

هر کاری کردی خوب

الان هم خودخوری نکن

پاشو یه چای دم کن بشین پای تلویزیون پات هم بنداز رو پات به هیچ کس و هیچ چیز هم فکر نکن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
چه قدر شرایطز مثله منه . دوستی که برام مثل خواهر بود یهو بی دلیل خودش رو کشید کنار منم بارها ۷واستم ...

الهی بمیرم خیلی درد اور هست دو شب خواب نداشتم کاسه سرم از فکر داشت آتیش میگرفت. ولی تصمیم گرفتم محکم باشم 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

من زیاد اهل رفت وآمد با دوست نیستم ولی خواهرم زیاد حتی رفت و آمد خانوادگی و واقعا ازجون برا دوستاش مایه میذاره همیشه هم شکست خورده و با دلشکستگی ازاونا جدا شده هیچ اعتقادی به روابط بیش از حد سلام ندارم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
الهی بمیرم خیلی درد اور هست دو شب خواب نداشتم کاسه سرم از فکر داشت آتیش میگرفت. ولی تصمیم گرفتم محکم ...

دقیقا مثل من . من چند شب یه بار خوابشو میبینم حتی . ببین من کلا ادم وابسته ای هستم دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه . اینکه یه دوسته صمیمیم که دوسش هم داشتم اینجوری برخورد کرد خیلی خیلی برام سنگینه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
من پشت سرشون حرف زیاد زدم ولی همش تعریف بوده نمی دونم اینا چیشده

لابد یکی ناحق چیزی گفته ببین خودت ناراحت نکن حقیقت کم کم واضح میشه فقط وقت بده

دوست منم همچنین چه زجر ها و سختی هایی که به خاطرش نکشیدم اه😔

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

من اولین بار نبود ازش این برخورد میدیدم ولی دیگه خسته شدم  هر انسانی یک صبری داره من دیگه دوست ندارم این رابطه باشه میدونه خیلی برام عزیز بود میدونه جقدر بهش وابسته بودم خسته شده بودم 

دقیقا مثل من . من چند شب یه بار خوابشو میبینم حتی . ببین من کلا ادم وابسته ای هستم دوست ندارم کسی از ...

منم خیلی خیلی وابسته بودم یعنی هزار و یک حرف و توهین ازش میدیم ولی بازم سکوت میکردم و برمیگشتم

چشم قشنگم ❤️😘🙏🏼

من ۱۲سالم که بود این اتفاق برام افتاد واقعا حس بدی هست

ولی خوب چه میشه کرد

در عوض دوستای بهتری پیدا کردم

الان هم که ۳۰سالم شده با همه دوست میشم ولی هیچ صمیمی تی ندارم و فکرم راحته

حوصله ندارم

تو این اوضاع نابسامان زندگی یکی دیگه هم بیاد بشه قوز بالا قوز

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
من ۱۲سالم که بود این اتفاق برام افتاد واقعا حس بدی هست ولی خوب چه میشه کرد در عوض دوستای بهتری پید ...

دقیقا آفرین برای همین من دیگه تمومش کردم چون واقعن خسته شدم  کم آوردم هروز انگار تنم میلرزید نکنه از دستش بدم