2777
2789
عنوان

قرص ال دی

144 بازدید | 8 پست

سلام خانما.. من چن ماه پیش کیست داشتم و قرص ال دی دکتر برام تجویز کرد دیشب بعد از خوردن قرص ال دی دل درده شدید و حالت تهوع داشتم یعنی به شدت حالم بد شده بود تا خود صبح گلاب ب روتون بالا میاوردم و دل درد داشتم من چن ماهه پیش ک این قرص رو میخوردم حالم اینجوری نمیشد اصلا علتش رو نمیدونین؟؟؟ 

ببین ال دی و این قرص ها به بعضی ها نمیسازه میتونی ب دکترت بگی برات عوضش کنه اما اگر ناشتا با معده خالی بخوری صد در صد حالت تهوع میگیری

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
ببین ال دی و این قرص ها به بعضی ها نمیسازه میتونی ب دکترت بگی برات عوضش کنه اما اگر ناشتا با معده خا ...

نه گلم من چن ماه اصلا اینجوری نمیشدم. با معده ی خالی هم نخوردم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیستت بالاخره چی شد؟؟ و اینکه دیشب واسه جلوگیری خوردی؟

من یکماه پیش ک خوردم قرصم تموم شد منم ماهه دیگه اقدام نکردم ک قرصو بخورم بعد دیشب قرص گرفتم و خوردم. نه واسه کیستم  چون ناحیه ی کیستم درد داره هنوز رفع نشده