2777
2789
عنوان

دیروز رفتم سونوگرافی 🙁

213 بازدید | 17 پست

خانما من مجردم ، حدود پنج ماهه هر ۵۰ روزپریود میشم ، ریزش مو شدید دارم جوری که موهای تازه ای که درومده هم میریزه ، رفتم سونو گرافی، کیست نداشتم همه چیم نرمال بود ،ممکنه تنبلی تخمدان باشه؟ ریزش مو وحشتناک دارم

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنبلی با کیست فرق داره ،توی سونوگرافی معلوم نمیشه ،خاستم از تجربه بقیه استفاده کنم

من سونو مخصوصش دادم عزیزم ولی مشخص بود و به من گفتن دوتا تخمدانم تنبلی ندارن حتی نوع تخمک گذاری ام گفت

تنبلی رو توی سونو مینویسه من خودم دارم و از قدیم هربار سونو دادم برای هر چیزی تنبلی رو توش ندشتن.&nb ...

نه برا من تنبلی ننوشته ، 

اره چکاپ کامل دادم ، همه چی خوب بود

عزیزم پس احتمال زیاد بری دکتر واست ازمایش هورمونی مینویسه

تنبلی رو با سونو و از اون مهمتر با ازمایش هورمون تشخیص میدن

شایدم پرولاکتینت بالاست که اونم باز با ازمایش معلوم میشه

تنبلی تو سونو مشخص میشه  ویتامینا و تیروییدتو چک کن

بخدا همه رو چک کردم ، همه چیم خوب بود ، شوهر خواهرم پزشکه ،ولی نمیدونم چرا موهام اینطوری میریزه ،پوست سرم معلومه

عزیزم پس احتمال زیاد بری دکتر واست ازمایش هورمونی مینویسه تنبلی رو با سونو و از اون مهمتر با ازمایش ...

سیکل قاعدگیم شده ۵۰ روزه ،هی دیدم خانوما میگن قطره ویتاگنوس خوبه،میترسم بخورم