2777
2789
خارجی ها نسبت به ایرانی ها خیلی خونسرد و سردن انگار😔

اینو کی گفته ؟ 

اونا آدمن هیز و چشم چرون نیستن 

با دیدن زن بقیه هم تحریک نمیشن کنترل دارن روی اندامهای بدنشون 

در کل مغزشون به همه اندامهاشون فرمان میده 

مثل بعضی از مردهای ما یکی دیگه اعضاشون به بقیه اعضا فرمان نمیده 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس ببین که اخلاق و شخصیت شما و او به می خوره یا نه؟ به وابستگی ات به خانواده و دوست و فامیل و دلبستگ ...

اخلاقاشو بعضی اوقات نمیتونم درک کنم اگر برید تاپیک قبل میفهمید چه اخلاقی منظورمه

در ضمن اصلا چقدر خواستگارت هست و چقدر پا میش گذاشته؟گاهی وقت ها خودمون توهمه ازدواج با ی ادم میزاریم ...

هنوز خودم دارم میشناسمش 

اره خواستگاری کرده و من بهش گفتم اول خودم میخوام ببینم تفاهم داریم یا نه

هنوز خودم دارم میشناسمش  اره خواستگاری کرده و من بهش گفتم اول خودم میخوام ببینم تفاهم داریم یا ...

ازدواج از راهه دور،فقط خواستگاری به شما نیست،ایشون باید هم با خانوادتون صحبت کنن هم اگه میتونن برای شناخت بیان ایران.ازدواج و شناخت که فقط تلفنی نمیشه

نه اینطور نیس اگر خوب با زبان و فرهنگش اشنا باشی چنین حسی نمیکنی اگر اینترنتی اشنا شدی اره سخته نم ...

موافقم ولی من نمیخوام ریسک کنم روی زندگیم 

من دوسش دارم همونقدرم میترسم

این دختر شوهرش سوئیسی هست و سال هاست عاشقانه دارن باهم زندگی میکنن پیجشو چک کن https://ins ...

ممنون عزیزم ولی من اینستامو پاک کردم چون خیلی سرم شلوغه به کارام نمیرسم🤗😊

پس خارجی نیست عزیزم.خررج زندگی میکنه.پدر مادرش ایرانی هستن که فارسی بلده. چقدر پا پیش گذاشته برا از ...

نمیخوام فعلا 

چون میخوام اول خودم اطمینان پیدا کنم بعد تصمیم بگیرم

نمیخوام ریسک کنم

ولی خیلی شرایطم سخته شاید تمومش کردم