2777
2789
کلا ببین خارجی ها مثل ایرانیا اون روحیه گذشت و گرمی و فداکاری رو ندارن چارچوب و قانونی هستن همه ال ...

شما خارج از ايران زندگي ميكنين؟مرد خارجي هم انسانه  و عاطفه داره 

اتفاقا اون ها احترام به انسان ها و عشق رو بهتر از ما ياد گرفتن 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ببین خارجی ها مثل ایرانیا اون روحیه گذشت و گرمی و فداکاری رو ندارن چارچوب و قانونی هستن همه ال ...

با مورد اخرتون موافق نیستم

ولی بله 

حتی فکر میکنم ایرانیا به خاطر احساساتشون ضربه میخورن

اره اینم هست واقعا خوبی ها و بدی های خودشونو دارن  با این همه اگه از عشقش مطمین میشدم همچی در ...

یکم ازش فاصله بگیری میفهمی 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ميگم يعني همشون خشك و سرد نيستن  اما در مورد ازدواج با ايراني كه سالهاست اونوره حسابي تحقيق كن ...

اوه چه ترسناک نه ولی مشکل من چیز دیگس 

ولی احتمالا دیگه ادامه نمیدم

چون خسته شدم انگار اون میدوئه من به دنبالش در صورتی ک اینطور نیست من نمیخوام چیزی کم بزارم 

شایدم چون خیلی کم با مردا در ارتباط بودم سیاست لازمه رو ندارم 

جدایی سخته نه؟

خیلی سخته بخاطر ن ی ا ز ج ن س ی وعاطفی ولی خب میخوام باکنار گذاشتن این دومورد درعوض اقتدارمو دوباره بدست بیارم ورسیدن به موفقیت ها سلب شده ازم😊😇

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
راستش انگار یه نیرویی نمیزاره فاصله بگیرم ولی باید همینکارو کنم بهترین راه حل همینه کاش فقط بتونم&nb ...

کتاب زنان زیرک رو بخون 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
چرا سلب شده البته ببخشید میپرسم

همسرم نزاشت درش بخونم ودرآیتده هم کار کنم پوششم و...توتاپیک خارشوهر و...من برو نوشتم یا اونکه نوشتم حالم بده و...

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
خوبه؟میشه یکم درموردش برام بگین به نظرتون فاصله بگیرم؟

بله عالیه 

در مورد چگونگی ارتباط گیری با مردان و پیش بردن رابطه است 

بله یکمی میخوام ببینی طرف میاد سمتت یا براش مهم نیست 

کتابو همین امشب دانلود کن و شروع کن ، متنش هم دلنشینه