یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اینم هست واقعا خوبی ها و بدی های خودشونو دارن با این همه اگه از عشقش مطمین میشدم همچی در ...
یکم ازش فاصله بگیری میفهمی
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
راستش انگار یه نیرویی نمیزاره فاصله بگیرم ولی باید همینکارو کنم بهترین راه حل همینه کاش فقط بتونم&nb ...
کتاب زنان زیرک رو بخون
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
خوبه؟میشه یکم درموردش برام بگین به نظرتون فاصله بگیرم؟
بله عالیه
در مورد چگونگی ارتباط گیری با مردان و پیش بردن رابطه است
بله یکمی میخوام ببینی طرف میاد سمتت یا براش مهم نیست
کتابو همین امشب دانلود کن و شروع کن ، متنش هم دلنشینه