2777
2789
عنوان

خرید طلای دست دوم

534 بازدید | 64 پست

سلام یه مقدار پس انداز دارم میخوام طلا کهنه بخرم کسی میدونه موقع خرید طلا کهنه به چه قیمتی محاسبه میشه؟یعنی من الان بخوام طلا بخرم به چه نرخی حساب میشه همون نرخی که قیمت طلای اون روز هست یا نرخ جدا داره طلا کهنه؟ لطفا اگه اطلاعات دارید کمک کنید

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لسمش طلای مستعمل هست.گفتم واسه تو طلا فروشی صوتی ندی

سوتی😁خودتم که سوتی دادی😂

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔