2777
2789
عنوان

کیسه اب

132 بازدید | 12 پست

سللم صبحتون بخیر دیشب خواب بودم حس کردم ازم چیزی داره میاد بیرون چک کردم دیدم لباس زیرم خیسه مثه اب ترشح نبود اصلا خیلی ترسیدم رفتم دستشویی لباسموعوض کردم دوساعت بعدشم باز تکرارشد خیلی مبترسم هنوز۱۸هفته م ممکنه ازکیسه اب نباشه؟؟

احتمالا از خودشه حتما برو دکتر به هیچ وجه سهل انگاری نکن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکامیکنن خب هنوز ماه چهارمم یه سونو میدم الان توسونو نشون میده؟؟

نمیدونم عزیزم ولی دکتر من خیلی تاکید میکرد که اگه یه وقت غیرعادی خیس شدم حتما برم پیشش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
برو دکتر؛ولی ترشحات تو بارداری زیاده؛شاید فقط فک میکنی....؛منم یبار همچین فکری کردم توهم بود

تواینترنت نگاکردم همش نوشته اگه توماه چهار باشه خیلی خطرناکه دعاکن واسم

میگن اگه معاینه کنن به خونریزی میافتی و ازین چیزا خیلی میترسم یه سونو بدم اول بعد

نه وقتی لازم باشه اونا خودشون با احتیاط معاینه میکنن بعدم تست امینو شور دقیق تر از سونو سرع برو انجام بده

تواینترنت نگاکردم همش نوشته اگه توماه چهار باشه خیلی خطرناکه دعاکن واسم

گوگل کردن استرس هزار برابر میکنه؛من خودم تو این ۶ماه هی توهم زدم و گوگل کردم تا برسم دکتر تا مرز سکته رفتم؛خداروشکر دکتر خندیده گفته چیزی نیی؛تو نت بدترین حالت ممکن میگه🤕استرس نکش یساعت دیگه برو بیمارستان یا غروب برو مطب دکترت؛ان شالله خیره و چیزی نیس

ولی اینو تجربه دارم و از خیلی ها شنیدم که ترشح تو بارداری خیلی زیاد مبشه و حالا چون زیاده رقیق تره؛حتما چک کن با دکتر ولی الکی نگران نشو