2777
2789
عنوان

تست خیانت از شوهرم

18967 بازدید | 72 پست

تو نی نی سایت همه درباره خیانت میگن گفتم منم شوهرم امتحان کنم(البته میدونم کارم درست نبود ولی نی نی سایت روی روحیه تاثیر میزاره🤧)

امروز بعد از ظهر شوهرم رفت میوه بخره دوستم(که همسایمونه)فرستادم دنبالش(شوهرم همه دوستامو میشناسه این یکی)بهش گفتم اگه میشه فیلم بگیر اونم یه دوربین کوچیکی داشت برداشت بردش

جلو میوه فروشی گیرش اورد و شرو کرد به عشوه و ناز که شمارتو میخام😒

شوهرمم هر چی میخاست بی محلی کنه تا دوستم ول کن نیست

شوهرم از میوه فروشی اومد بیرون دوستم دنبالش رفت یهو شوهرم برگشت گفت خانم محترم نگا دست من کن یه حلقه روشه لطفا مزاحم نشید بفرمایید بفرمایید😶

حالا به نظرتون شوهرم ادم پاکیه یا دوستمو میشناخت؟؟

البته بگم شوهرمو خیلی دوست دارم و بدون وجودش حالم بد میشه

اگه میشه بعد یه مدت برا تاپیک گزارش بزنید شوهرم نبینه🙏

اولین مرد غریبه ای بودی که شناختمت و دوستت داشتم😍       💝Arya💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این واقعا کار ی آدم عاقل نیست ☹☹

شمام اگه فضای مجازی انقدر تو متن زندگیت تاثیر داره نیا لطفا 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

ای بابا خوشی زده زیر دلت این کارا چیه میکنی کمتر بیا نی نی سایت دا 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
شرمنده ها خاکتو سرت.. بیا قبول میکرد بعد چییییی

اره میدونم ولی خب نی نی سایت خیلی تو روخیم تاثیر گذاشته همش به همه کس شک دارم میخام بعد یه مدت کلا کاربریمو حذف کنم

اولین مرد غریبه ای بودی که شناختمت و دوستت داشتم😍       💝Arya💝

نمیدونم نمیشه ۱۰۰ درصد گف اما خب هرادم عاقلی باشع وقتی یه خانم دنبالش میکنه یه شکی میکنه اونم الان ک انقدر ت گوشیا تست خیانت اینجوری هس...ولی بازم شایدهمسرتون وفادارن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....