2777
2789
عنوان

تست خیانت از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18976 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی ب اشناییت داره؟ طرف میبینی خواهرش میاد با شوهرش دوست میشه کجای کاری؟

ولی من برام سواله اون انقد پاکه تو انقد بهش بدبین بودی چجور میتونی خودتو ببخشی؟

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

ایشالله که موفق باشن

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

چرا واقعا ؟ اگه قبول میکرد ؟ اگه می فهمید دوستته؟ اگه خانواده دوستت متوجه میشدن ؟ و میدونی که یا این کار اعصاب شوهرتو بهم ریختی خوبه اونم دوستشو بندازه دنبال تو ؟ قبل هرکاری به عواقبش فکر کنید قرار نیست هرکی هر کاری کرد شما هم بکنید 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

از این به بعل نرو سمت تاپیک خیانت 

حس منفی به خودت راه نده 

شبتون آروم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
اره میدونم ولی خب نی نی سایت خیلی تو روخیم تاثیر گذاشته همش به همه کس شک دارم میخام بعد یه مدت کلا ک ...

آره تروخدا فقط بروو تا نریدی تو زندگیت.. این چ کاریه آخه.. حداقل اینجا امتحان کردن با خطو اینستا و اینا ن ک حضوری🤦‍♀️🤦‍♀️

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
چه ربطی ب اشناییت داره؟ طرف میبینی خواهرش میاد با شوهرش دوست میشه کجای کاری؟ ولی من برام سواله اون ...

بهش گفتم چکار کردم باهام قهر کرد یه ساعت گریه و التماس کردم تا بخشیدم

گفت دیگه نرو نی نی سایت 

اگه میشه بعدش همه تاپیکامو گزارش بزنید تا لغو کاربری بشم🙏

اولین مرد غریبه ای بودی که شناختمت و دوستت داشتم😍       💝Arya💝