2821
2789
عنوان

تبخال تناسلي كمكككك

499 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من چند روزه تاول هاي دردناك در قسمت پشتم زده بودم فكر كردم از نشستن زياده ولي با ازمايش فهميدم تبخال تناسلي نوع١ دارم. الانم شديدا استرس گرفتم كمكم كنيد كه بايد چيكار كنم اصلا نوع يكش چجوريه چون با همسرم رابطه دهاني داشتيم فقط هم روي قسمت پشتم بود(ببخشيد براي اطلاعات بيشتر گفتم كه راهنماييم راحت تر كنيد) همسر منم رو لبش يكي دوبار تبخال زده ولي اين قضيه مال خيلي وقت پيشه مثلا ٤ سال پيش ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چيكار كنم😿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم برو دکتر خوب میشی، منم یبار تبخال واژن زدم وحشتناک از تب میمردم، موقع ادرار از سوزش میمردم همش ده روز خوابیدم مدام پماد پماد تا اینکه دکترم گفت بار اول وحشتناک هستش بعد اون اگر هم بزنی یکی الی دوتا، من هم رابطه دهانی با همسرم داشتم، هم اینکه اطگز نظافت زیاد هم بود که دکترم میگفت نباید زیاد حموم بری که اینطوری میشی، خداروشکر رعایت کردم و خوب شدم استرس رو از خودت دور کن عزیزم

پينات جون از عود بعدش ميترسم اصلا نوع يكش چجوريه

به نوعش کار نداشته باش این بیماری فقط ربط به سیستم ایمنی بدنت داره بیاد پایین عود میکنه اینایی ک بهت گفتمو بگیر مصرف کن زود خوب میشی بستنی بخور یخ بزار اگه خیلی اذیتت میکنه 

اره دیگه اگه لب داشته باشه رابطه دهانی برقرار بشه میزنه 

ببین حالا استرس زیاد داشتی جدیدن سیستم ایمنی بدنت اومده پایین عود کرده 

به نوعش کار نداشته باش این بیماری فقط ربط به سیستم ایمنی بدنت داره بیاد پایین عود میکنه اینایی ک بهت ...

نميدونم عزيزم ايشالا فقط خوب شه همين داره اذيتم ميكنه ناجور اخه همسرم فقط يكي ٢بار رو لباش زده بود اونم سالها پيش انقدر راحت داده بم؟؟

نميدونم عزيزم ايشالا فقط خوب شه همين داره اذيتم ميكنه ناجور اخه همسرم فقط يكي ٢بار رو لباش زده بود ا ...

تو بدنت مونده دیگه خیلی بده میدونم بیحال میشی افسرده میشی بدتر ادم عصبی میشه ولی استراحت کن درمانش استراحتو اون داروهاس ک گفتم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792