2777
2789

خودم خیلی موتور سواری دوست داشتم،میخواستم بزرگ بشم اول موتورسوار زن باشم😎😅

فانتزی دختر عموم این بود موقع بازی پاشو از عمد میزد به جایی بعد میفتاد میمرد روش باید چادر مشکی میکشسثیدیم بالاسرش اینقد زار بزنیم تا خانم راضی بشه بلمه دست از سرمون برداره،کل فانتزی هاش تو مردنش و زار زدن بقیه براش، بود😕🤷🏻‍♀️😄

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فانتزی من این بود بزور شوهرم بدن به یه مهندس پولدار از قضا اسمش کامران باشه😂😂😂بعد هم اون عاشقم بشه 😂😂😂😂ولی من طاقجه بالا بزارم😊تا چندسال باهام بود این فانتزی😂😂😂تاثیر رمان ازدواج اجباری بود🤵

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

اینکه عاشق یه مرد گوریل پیکر و قوی  و جدی و خشن بشم پدرومادرم مخالفت کنن باهاش فرار کنم.بریم یه خونه ی کوچیک اجاره کنیم.بعد من از دوری خانوادم و سختی زندگی خسته بشم و بزنم زیر گریه و دادو بیداد شوهرم با اون دست بیل مانندش یکی بخوابونه در گوشم من پرت بشم اون گوشه.بعد مثل ابر بهار بگریم و شوهرم تحمل گریه ی منو نداشته باشه‌بیاد عدرخواهی کنه و منو ماچ کنه و نوازش کنه و مهربون بشه بعد باهم تلاش کنیم زندگیمونو بسازیم و بچه دار بشیم یه روز با تیپ و ماشین آنچنانی بریم دم خونه ی مادرم‌.در بزنیم درو که زدن باز شد بچم بدو بدو بره بغل مادرم و بابام با دیدن من اشک تو چشماش حلقه بزنه و بپرم بغلش باهم آشتی کنیم😅😅😅😅چقدر داغون بودم من.یعنی رویای هرشبم این بود😖🤒😧😂😂😂

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
فانتزی من این بود بزور شوهرم بدن به یه مهندس پولدار از قضا اسمش کامران باشه😂😂😂بعد هم اون عاشقم بش ...

بعد هم ما بنابر اتفافاتی طلاق بگیریم ولی اون ندونه من بچه دارم😊بعد چن سال ببینه😂😂

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏