2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد ۱۰ماهه

1393 بازدید | 35 پست

سلام مامانا کسی بیداره .. توروخداااااا اگه راه حلی بلدید بهم بگید بچم ده ماهشه یکماهه یبوسته و عذر میخام پی پیش سفت و خشکه  هر روز کلی کمکش میکنم تا پی پی کنه همه چی هم امتحان کردم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر غریبم و اینجا فقط پزشک عمومی داره. ماشین ندارم و وحشتناک هوا سرده نتونستم ببرم استان برا دکتر و چکاپ 

دیگه کم آوردم اینقدر گریه کردم سرم داره منفجر میشه

ن زنگ زدم دکترش گفتش نیازی نیستش بیاری و رژیم غذایی داد  سبزیجات بروکلی کدوحلوایی الوبخارا انجیر خشک خاکشیر ترنجبین و... همه رو امتحان کردم

آره عزیزم شیر خودمو میخوره

بهش آب و مایعات زیاد بده، ی شربت ملین قوی هم از داروخانه تهیه کن، 

دوم اینکه با روغن بابونه، یا زیتون یا هرچیزی که داری شکمش به صورت دورانی ماساژ بده، یکم هم با دستت فشار آروم بده، و اینکه مقعد بچه رو یکم روغن بزن 

😐🤷🏻‍♀️

پسرم همین سن این مشکل رو داشت متخصص براش پودر پیدرولاکس رو تجویز کرد عالی بود شستو شو دهنده روده برای قبل از عمله ولی اصلا نترس یه قاشق حل کن تو آب بهش بده اگه نرفت دستشویی تا دوسه روز روزی یکبار بده پسر من یبوست شدید داشت فقط بااین دارو خوب شد تا چند ماه بهش دادم دیگه خوب شد

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍