2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد ۱۰ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه ماه خیلیه دختر منم همین مشکل داره خیلی چیزا امتحان کردم اما بهترینش که هنوزم میدم شربت پارا ...

دکتر بردین؟؟؟ من دیگه دارن دیوونه میشم   انگار صدسال پیر شدم

بله این دارو هم خیلی خوبه

من همه چی رو  امتحان کردم فقط این جواب داد

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
وااااای خدا😭😭😭😭

نگران نباش منم از بچگی تا الان که 32 سالمه یبوست دارم همینجوری گفتم ازمایش بده من تنبلی روده ندارم گفتم خیالت راحت بشه ولی تو همه وعده ها غداییش روغن زیتون بریز

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
همه اینا رو امتحان کردم حتی کره دادم

حتما براش راه حل پیدا کن، چون خیلی اذیت میشه 

روزی یکی دوبار آبمیوه بهش بده بخوره، 

این پودر هم بگیره با آب براش حل کن بخوره،  برای یبوست شدید خیلی خوب جواب میده

😐🤷🏻‍♀️
پسرم همین سن این مشکل رو داشت متخصص براش پودر پیدرولاکس رو تجویز کرد عالی بود شستو شو دهنده روده برا ...

عوارض نداره عزیزم؟؟؟ ب شوهرم میگم ببریم دکتر دعوا میکنه ک هیچیش نیست 

بخدا دیگه کم اوردم شب روزم شده گریه

دکتر بردین؟؟؟ من دیگه دارن دیوونه میشم   انگار صدسال پیر شدم

آره عزیزم دوتا متخصص بردم،حق داری فدات سم ما این شیاف و پارافین هم امتحان کنید،البته یک مشورت هم با پزشکش بکنید،ببخشید اینو میکم دختر من انگار یک تیکه سنگ دفع میکرد وحشتناک بود

عوارض نداره عزیزم؟؟؟ ب شوهرم میگم ببریم دکتر دعوا میکنه ک هیچیش نیست  بخدا دیگه کم اوردم شب رو ...

من عوارضی ندیدم تو اینترنت سرچ کن ولی یکبار بهش بده معجزه میکنه

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عوارض نداره عزیزم؟؟؟ ب شوهرم میگم ببریم دکتر دعوا میکنه ک هیچیش نیست  بخدا دیگه کم اوردم شب رو ...

درکت میکنم خیلی سخته من خیلی اذیت شدم بچه رو بردم تهران شهر خودمون فقط شربت انجیر و برنامه غذایی میدادن بردم تهران دکتر این پودر رو نوشت که عالی بود من به چند نفر از اطرافیان هم که همین مشکل رو بهشون داشت گفتم الان همش میگن دعات میکنیم این پودر رو بهمون گفتی