سلام مامانا کسی بیداره .. توروخداااااا اگه راه حلی بلدید بهم بگید بچم ده ماهشه یکماهه یبوسته و عذر میخام پی پیش سفت و خشکه هر روز کلی کمکش میکنم تا پی پی کنه همه چی هم امتحان کردم براش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش منم از بچگی تا الان که 32 سالمه یبوست دارم همینجوری گفتم ازمایش بده من تنبلی روده ندارم گفتم خیالت راحت بشه ولی تو همه وعده ها غداییش روغن زیتون بریز
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...
دکتر بردین؟؟؟ من دیگه دارن دیوونه میشم انگار صدسال پیر شدم
آره عزیزم دوتا متخصص بردم،حق داری فدات سم ما این شیاف و پارافین هم امتحان کنید،البته یک مشورت هم با پزشکش بکنید،ببخشید اینو میکم دختر من انگار یک تیکه سنگ دفع میکرد وحشتناک بود
عوارض نداره عزیزم؟؟؟ ب شوهرم میگم ببریم دکتر دعوا میکنه ک هیچیش نیست بخدا دیگه کم اوردم شب رو ...
درکت میکنم خیلی سخته من خیلی اذیت شدم بچه رو بردم تهران شهر خودمون فقط شربت انجیر و برنامه غذایی میدادن بردم تهران دکتر این پودر رو نوشت که عالی بود من به چند نفر از اطرافیان هم که همین مشکل رو بهشون داشت گفتم الان همش میگن دعات میکنیم این پودر رو بهمون گفتی
خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍