2777
2789
منم وقتی فهمیدم دلم سوخت بارها بهش اطمینان خاطر دادم که کمکش میکنم مشاوره بردمش کمپ بردمش اما نخواست ...

منم خیلی عصبی شدم وقتی بیرون میرم همش بایدتوگوشش بخونم چشاتوبازکن آبروموبردی همه نگاش میکنن زندگیم زهرشده وقتی بقیه رومیبینم آه میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی عصبی شدم وقتی بیرون میرم همش بایدتوگوشش بخونم چشاتوبازکن آبروموبردی همه نگاش میکنن زندگیم ز ...

اره دقیقا مثه من ،منم دیگه روم نمیشه جایی بریم باهام از بس چرت میزنه و وقتی نشسته خوابش میبره

چرا روی خانوادت نمیتونی حساب کنی؟

راستش دلم نمیادپدرمادرم رو ناراحت کنم.میگم خودم بسوزم و بسازم ولی پدر مادرم خیال کنن ک من خوشبختم.😔از طرفی هم سرازدواجم پدرمادرم راضی نبود من خودم باعثِ این ازدواجِ شوم شدم

اره دقیقا مثه من ،منم دیگه روم نمیشه جایی بریم باهام از بس چرت میزنه و وقتی نشسته خوابش میبره

ازش خجالت میشم واینکه نمیتونم کاری کنم همش میگه ترک میکنم یه باربردمیش کمپ دوباره شروع کردمادرحرومزادش قبل ازدواجمون میدونست ولی چیزی نگفت منم بدبخت کرد

آخه چطور خانواده شمارو قبول نمیکنن؟

داستان اونام زیاده اونا اصلا بفکر من نیستن که از هم جدا شدن بابام رفته زن گرفته مادرم شوهر کرده منو میخوان چیکار هه دسمال اضافی بودم انداختنم دور

دقیقاااا هر جامیریم توحالت نشسته چشاش سنگین میشه میره تو چرت

ای خدا چیکارکنیم حق مااززندگی بدبختی بودفقط

ازش خجالت میشم واینکه نمیتونم کاری کنم همش میگه ترک میکنم یه باربردمیش کمپ دوباره شروع کردمادرحرومزا ...

خانواده شوهر منم خبر داشتن بی همه چیزا، ترک نمیکنن اینا خونشون الوده شده ب مواد فقط باید دعا کنیم بمیرن

داستان اونام زیاده اونا اصلا بفکر من نیستن که از هم جدا شدن بابام رفته زن گرفته مادرم شوهر کرده منو ...

تورو خدا اینطور نگو

به نظرم شماها کا همسران مشکل دار دارید خیای 

بزرگ و قابل احترامید

بعد ده سال هنوزم عاشق شوهرمم مثل روز اول
خانواده شوهر منم خبر داشتن بی همه چیزا، ترک نمیکنن اینا خونشون الوده شده ب مواد فقط باید دعا کنیم بم ...

خانواده شوهر منم خبرداشتن و چیزی نگفتن.این شوهرا ماهارو ب کشتن میدن ولی خودشون نمیمیرن حالاحالاها