2777
2789

سلام.

من یه بچه دو سال و نیمه دارم و خواهر شوهرم که ۵۰ سالشه حدود دو ماهه که خونه ماست. مجرده و افسردگی داره و اومده اینجا مونده چون با مادرشون دعواش می شده. حالا مشکل من اینه که اون اولا که اومده بود اصلا بلد نبود چطوری با بچه بازی کنه. مثلا بچه داشت با یه اسباب بازی بازی می کرد یه دفه بی هوا می گرفت ازش می گفت: این مال منه! نمی دونم چرا فکر می کرد این بازیه! من خیلی سعی کردم بهش بگم این کار رو نکنه. بچه عصبی می شد و من مجبور می شدم بهش با شیشه شیر بدم که آروم بشه. با وجودیکه می خواستم دیگه با لیوان شیر بخوره. الانم بچه داره برای خودش بازی می کنه یه دفه یه ماشین میاره می گه: ماشین! ماشین! بچه هم خوب داره با یه چی دیگه بازی میکنه. نمی دونم چرا یه دفه باز عصبی می شه. الان دیگه یه جوری شده این وسط حرف بزنه عصبی میشه. من نمی دونم چی کار کنم که عصبی نشه. البته من خودمم خسته شدم از اینجا بودنش و حقیقتش اصلا ازش خوشم نمیاد و باهاش گرم نیستم. ولی نمی خوام بچم عصبی بشه گناه داره. شوهرم هم همش سعی می کنه درگیر بازی با بچه بکنه خواهرش رو ولی سریع خرابکاری میکنه. مثلا هی بچه رو تحت فشار می زاره اون اسباب بازی رو که داره باهاش بازی می کنه رو می گه: می دیش به من؟ مال منه! 

نمی دونم چرا هر کار می کنم یه جور بدی با بچه بازی می کنه. 

خسته شدم. شوهرم هم نمی فرستتش بره. می گه: من دو تا بچه دارم یکی بچه خودمون یکی هم خواهرم!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همین مدلی با پدرشوهرم لج بود

هر بار میرفتیم خونشون عصبی میشدم انقدر دخترم جیغ میکشید و لجبازی میکرد

وقتی خواهرشوهرت بلد نیست روشش رو عوض کنه کار خاصی نمیتونی بکنی عزیزم فقط باید تحمل کنی 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

حقیقتش من بودم بچمو بغل میکردم ساکمم میبستم میرفتم خونه بابام،به شوهرمم میگفت با اون یکی بچت زندگی کن ببینم به کجا میرسی😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ