2777
2789
عنوان

چطور رابطه بچه ام و عمه اش رو خوب کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 106 پست
وا خونه داداشش اونجا زندگی نکنه کجا بره

این حرف و نزنید خوبه مادرش در قید حیاته خوب بره پیشش... مگه عروس اول تعهد داده که با خواهرشوهر زندگی کنه...مگه عروس خلوت نمیخواد زندگی نمیخواد...

وااااااای بخدا انگار حال و روز منو گفتی البته الان پسرم ۴سالشه و کسی جرات نداره اذیتش کنه چون ازخودش دفاع میکنه اما دوسالش که بود باخواهر شوهرم رفتیم سفر ساعت ۷ صبح میومد پسرمو بیدار میکرد پسرم بدخواب و کلافه میشد یادقیفا همینکاری که گفتیو میکرد پسرمن بدقلق بود بدترم میشد.....عزیزم بهتره به شوهرت بگی اذیتی.خوب نمیشه که شما تو خونه ی خودتونم آرامش نداشته باشید 

یه روز خوب میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه ور دل عروس زندگی میکنه گورشو گم نمیکنه گناه ازاین بزرگتر

این چ طرز صحبت کردنه خب بنده خدا مریضهذسن بالاس مجرده واقعا درک کنید مگه میخاد تاآخرعمراونجاباشه یکم گذشت ومهربونی بدنیس

وا خونه داداشش اونجا زندگی نکنه کجا بره

ینی شما خودتونم باشین راحت با همچین شرایطی کنار میاین؟فقط در حد ی سواله ببخشید

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
این چ طرز صحبت کردنه خب بنده خدا مریضهذسن بالاس مجرده واقعا درک کنید مگه میخاد تاآخرعمراونجاباشه یکم ...

اصلا این گذشت نیست خانوم گذشت تا جایی که حدو حدود باشه دوماه خیلیه...هیچ عروسی نمیپذیره

خو منم اینجوری بازی میکنم با بچه ها😐 اینم بازی ها میگیرم هز دستشونو میگم مال منه 😑     ...

ولی بچه من گریه کرد و اصلا دوست نداشت. عمه اش براش کاملا یه غریبه بود که وقتی کاملا غرق بازی بود اسباب بازی رو از دستش کشیده بود. و کلی هم طول کشید تا ساکت بشه. 

با خنده بگو عمه جونش اذیت نکن دیگه 

یا به پسرت گفت این مال منه و گریه کرد هی بلند به بچت بگو نه پسرم عمه شوخی می‌کنه الکی اذیتت می‌کنه اسباب بازی خودته پسرم 

تا شاید عقلش بکشه 

منم این مشکل و با دختر خالم دارم 

یا با مامان خودم پسر من پنج سالشه اگه کسی وسط حرفش بپره خیلی عصبی میشه و گریه می‌کنه منم به مامانم با همین لحن چند بار گفتم دیگه این کارو نکرد 

من همش دارم باهاش بازی میکنم چون خوب هم حرف نمی زنه همش دارم باهاش حرف می زنم و بازی می کنم. ولی مدل ...

مدل شما چطوریه؟؟؟ عزیزم احساس میکنم کمی تا حدودی شلوغش کردیا!! خب همه همونجور بازی میکنن میدی ب من وسیلت رو، یا میگن ماشین ماشین عروسک فلااان یا میگیرن میگن حالا بیا دنبالم و....

یکم خودت بزرگش کردی. بچتم لوس بار آوردی اینه ک خراب شده!!!! بچت عصبیه یکمم رو خودت کار کن از عمش تعریف کن بگو دوست داره و.... 

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
دوماه ور دل عروس زندگی میکنه گورشو گم نمیکنه گناه ازاین بزرگتر

عزیزم چه طوری لیسانس روانشناسی گرفتی ؟

چرا اینقد نامهربون میگی 

قرار نیست ‌که تا آخر عمرش پیش اینا باشه این آدم حالش خوب نیست مگه چه اشکالی داره برادرش یه کم هوای خواهرشو داشته باشه شما خودت اگه یه پسر و یه دختر داشته باشی انتظار نداری گاهی پسرت هوای دخترتو داشته باشه ؟ اونم نه همیشه فقط گاهی

ینی شما خودتونم باشین راحت با همچین شرایطی کنار میاین؟فقط در حد ی سواله ببخشید

الان ک مجردم ولی خب کنار میام قبل اینکه شوهر من باشه داداش اون خواهر

شما خودت اگ در شرایط اون خواهر شوهر بودی ناراحت نمیشدی اگ خونه داداشت راهت نمیدادن یا زن داداشت باهات بد رفتاری کنه ؟