2777
2789
عنوان

کی دوس داره فراموشی بگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 51 پست

عارع رویامع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان چند ساله زندگی نمیبینم جوننیم به فکر و خیال و استرس داره میگذره اصلا حال ندارم تو آینه نگا ...

منم فقط فقط دچار روزمرگی بدون هیچ هیجانی🤕

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
عارع رویامع/

کاش میشد....من ک حاضرم ۱۰ سال عمرم بدم

۲۰ سالش حداقل مفید زندگی کنم....

نه ۳۰ سال بدون هیچ لذتی....

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

من اصلا دلم نمیخاد 

هرچی تا الان برام اتفاق افتاده باعث رشدم شده 

و تجربه های خوبی کسب کردم 

تازه الان میخوام حال خوب کن باشم واسه بقیه ...اینقدر هدف هام مهمن ک دلم نمیخاد فراموشی بگیرم❤️🌼

فقططط دوس دارم مامانم اون بخش از خاطرات گذشته ک باعث میشه از زندگی لذت نبره رو فراموش کنه 

همین🌼

من

ولي ي نفر ميشناختم بخاطر تصادف يكمي حافظش از دست داد بعدش خوب شد ميگفت خدا رشكر ك حافظم از دست ندادم خاطراتم چي ميشد

تو دلم گفتم خدايا اين دلش ميخاد خاطراتش يادش بمونه من دلم ميخاد اسمم يادم نياد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

کاش میشد....من ک حاضرم ۱۰ سال عمرم بدم  ۲۰ سالش حداقل مفید زندگی کنم....  نه ۳۰ سال بدون ...

دیقا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من همه چیو به تخم چپم میگیرم دیگه زدم به فراموشی!

من خیلی به خودم تلقین کردم ولی همیشه منفی ها زورشون بیشتر بوده😖

من اصلا دلم نمیخاد  هرچی تا الان برام اتفاق افتاده باعث رشدم شده  و تجربه های خوبی کسب ک ...

خیلی خوبه🤩از زندگیت راضی...امیدوارم تا آخرش همینجوری باشع

من خیلی به خودم تلقین کردم ولی همیشه منفی ها زورشون بیشتر بوده😖

نمیزارم زورهیچی بهم بچربه!خودمو دوس دارم بخاطرهمون نمیخام خودمو اذیت کنم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
من ولي ي نفر ميشناختم بخاطر تصادف يكمي حافظش از دست داد بعدش خوب شد ميگفت خدا رشكر ك حافظم از دست ن ...

اون خاطرات دوس داشت ....ولی من نه