2777
2789
عنوان

دوست پسرم....😢

630 بازدید | 40 پست

با دوس پسرم بدرفتاری کردم بهش توهین کردم بخاطر ی علتی . الان از رفتارم پشیمونم مثل چی خودمو نفرین میکنم ک چرا اینکارو کردم . بهش گفتم معذرت میخوام قول میدم ک تکرار نکنم ولی بلاکم کرد گفت خداحافظ . دوستان من باهاش قصد ازدواج دارم خونواده پسره در جریانه . تورو خدا کمکم کنین پیشنهاد بدین ک بهش بگم ی چیزیو تا برگرده

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن

یا ودود بخون برگرده 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دوست پسرم خودتونو نفرین میکنین😑😑

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
دوست داشتع باشع برمیگردع

بهم گفت تو انقدر بهم توهین کردی من سکوت کردم اینبار بلاکت میکنم چون از قلبم رفتی بیرون. یعنی واقعا راست میگه😢

مگه بااین برمیگردههههه؟؟؟؟؟؟    میشه یه توضیحی بدیییی خیلی ممنونم

۱۰۰۱ مرتبه بگو 

من خودم امتحان کردم دوتاشون برگشت بهش محل ندادم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

انقدر همو دوس داریم ک حتی شماره منو ب خواهرش ب عمش به همه داده تا شناخت پیدا کنیم . من از ی رفتاری عصبی شدم سرش خالی کردم بهش توهین کردم. ولی اون انقدر پسر مودبی هست ک تابحال بهم بی احترامی نکرده