2777
2789
عنوان

زندگی با آدم خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 21 پست
اگه دوستش داشته باشم و طرف پولدار باشه ولی خسیس ادامه میدم پول خرج کردنو یادش میدم باز بهتر از اونه ...

چطوری یادش میدی؟

مثلا فکرکن طرف برا شیرینی هم التماس میکنه ک خودش خرج نکنه بنظرت این ادم درست میشه؟

معلوم نیست پول درمیارن ازش لذت ببرن یا جمع کنن مثلا یه موردی ک هست فکرکن طرفت برا شیرینی التماس کنه ...

ببین خودشونم لذت نمیبرن متاسفانه اینا فقط زحمتاشونو میذارن بعدها برای وارث و این عمق فاجعست ،ادم کار میکنه زحمت میکشه تا با عزیزاش کیف کنه حالا به جاش ادم پس اندازم میکنه .....

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری یادش میدی؟ مثلا فکرکن طرف برا شیرینی هم التماس میکنه ک خودش خرج نکنه بنظرت این ادم درست میشه؟

من که اون شخص رو نمیشناسم ولی یه پسر خاله پولدار  خسیس داشتم الان همه پولاش دست زنشه هر کار دوست داشته باشه می کنه اگه من بودم واسه تموم کردن عجله نمیکردم شاید کسی رو نداره بهش یاد بده

ممنونم که تو تصمیم گیری کمکم کردید عزیزم

خواهش میکنم 😚

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
من که اون شخص رو نمیشناسم ولی یه پسر خاله پولدار  خسیس داشتم الان همه پولاش دست زنشه هر کار دوس ...

ممنونم عزیزم

کاش از زنش رازشو میپرسیدی 

اخه من خیلی حجالتیم رومم نمیشه چیزی بگم