2777
2789
عنوان

بچه ها کی ایکس باکس۳۶۰ داره ؟؟

146 بازدید | 2 پست

سلام .من یه بازی just dance2019 خریدم که گفتن برنر مکس هستش .ولی وقتی داخل کنسول گذاشتم اصلا اجرا نشد و نوشت غیر قابل خواندن ، به تولید کنندش که گفتم گفتش با imgburn تست کنید اگر خطا داد معلومه که دیسک مشکل داره اگر خطا نداد لنز کنسول خراب شده .که تست کردم خطا نداد 

همه بازیا درست اجرا میشه فقط این بازیه اینجوریه

ولی با برنامه abgx360 تست کردم چند خط نوشته‌ی قرمز اومد و نوشته سایزش و بایت هاش کمتر از چیزیه که باید باشه و درست رایت نشده . موندم چکنم مشکل از دستگاهه یا سی دی؟؟؟؟

والا من رفتم gtaبرای ایکس باکس،(باندل)بریزم گفت دیگه کپی ها تحریم شده۵۰۰تومن بدهداصلشو بریزم برات،،ب ...

اخه من دستگاهم کپی خور  شده کلا بازی اورجینال نمیخوره بهش فقط کپی .همه بازیا خوبه ها فقط این اینجوری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.