2777
2789
عنوان

موهای فر

217 بازدید | 32 پست

سلام دوستان، دخترم چهار سالشه، موهای فر و فوق العاده قشنگی داشت، من دو روز پیش موهاشو کوتاه کردم ولی یهو موهاش صاف شد خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم، شما میدونید میشه کاری کرد که دوباره به حالت اولش برگرده؟؟؟ تا حالا این مورد براتون پیش اومده لطفا راهنمایی کنید😭😭😭

وقتز بلند بشه دوباره فر میشه نگران نباش

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگووووووو😭😭😭😭

حالا عزیزم همین یه مورد بوده :/ من خودم از بچگیم فقط پایین موهام فر میخوره هر دوماه یبارم کوتاه میکنم بازم بلند میشه یکم همون طوری میشه 

بزارین بلند بشه انشالا ک فر میمونه😍 ولی موی صاف نگهداریش خ راحت تره ها 

موهای منم اینطوریه،، از ریشه صافیه و به نوکش که میرسع به ترتیت موج دار و بعدشم فر میشه،،نگران نباش موهاش بلند شه حل میشه ،حالت مو ژنتیکیه و با کوتا کردن تغییر حالت نمیده عزیزم

گلم حالت مو ژنتیکیه نمیشه با کوتاه کردن تغییر کنه،،

عزیزم میگم دخترخالم 😐 همه فامیلم میدونن این موضوعو 

همه عکسا بچگیش هست ک حلقه حلقه و فره و بعد از کوتاهیم عکساش هست ک صاف شده و هعی بلند شده صاف مونده  

الانم میگم ۲۲ سالشه کاملا موهاش صافه  

موهای منم اینطوریه،، از ریشه صافیه و به نوکش که میرسع به ترتیت موج دار و بعدشم فر میشه،،نگران نباش م ...

دقیقا موهای دختر منم اینطوریه از ریشه صافه به نوک موهاش که میرسه فر میشه

عزیزم میگم دخترخالم 😐 همه فامیلم میدونن این موضوعو  همه عکسا بچگیش هست ک حلقه حلقه و فره و بع ...

آره منم دیدم که موهای بعضی ها فر بوده با کوتاه کرده صاف شده😞