2777
2789
عنوان

موهای فر

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 32 پست
عزیزم میگم دخترخالم 😐 همه فامیلم میدونن این موضوعو  همه عکسا بچگیش هست ک حلقه حلقه و فره و بع ...

اولین بار همچین چیزی میشنوم و اینکه دختر خالتی ی تنه گند زده به کل علم پزشکی و ژنتیک😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین بار همچین چیزی میشنوم و اینکه دختر خالتی ی تنه گند زده به کل علم پزشکی و ژنتیک😐

عریزم من خودم تجربیم میدونم حرفتون از نظر علمی درست و منطقیه 

ولی این اتفاقیه ک واقعا افتاده براش اسناد و مدارکشم موجوده😑😂

دیگه نمیدونم چرا 

دقیقا موهای دختر منم اینطوریه از ریشه صافه به نوک موهاش که میرسه فر میشه

پس حتما درست میشه ،، منم عاشق حالت موهامم یبار کوتاه کردم و منم فکر کردم حال فر نوکش رفته ولی به مرور به بلند تر میشه بر میگرده،،هر چیم بلندتر بشه خوش حالت تر میشه موهای دخترت عزیزم😊

خب خداروشکر  داشتم ب عکسا شک میکردم دیگه :/

نه هم دوستم هم فامیلمون 

اتفاقا برادرزادمم موهاش پایینش فره مامانش میخواست کوتاه کنه تا الان که نزاشتم😀😀😀

بدون امضا

نه بابا منم زیاد دیدم ، واسه همون نگرانم که نکنه موهای دختر منم دیگه فر نشه و صاف بمونه 

نه هم دوستم هم فامیلمون  اتفاقا برادرزادمم موهاش پایینش فره مامانش میخواست کوتاه کنه تا الان ک ...

وای کاش یه نفر پیدا میشد نمیزاشت من این کار رو کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا منم زیاد دیدم ، واسه همون نگرانم که نکنه موهای دختر منم دیگه فر نشه و صاف بمونه 

نگران نباش اگرم صاف شو بابلیس و اینا هست که دخترت در اینده میتونه استفاده کنه یا فر مدت دار انجام بده شایدم خودش صاف دوس داشته باشه، چیزی نیس که حل نشه گلم

نگران نباش اگرم صاف شو بابلیس و اینا هست که دخترت در اینده میتونه استفاده کنه یا فر مدت دار انجام بد ...

نمیدونم چجوری میشه عکس گذاشت اینجا وگر نه عکس موهاشو میزاشتم ببینی چقدر ناز بود 

نمیدونم چجوری میشه عکس گذاشت اینجا وگر نه عکس موهاشو میزاشتم ببینی چقدر ناز بود 

ایشالا درست میشه،،برای عکس گذاشتنم باید بری لینک عکسو کپی کنی و بیای اینجا کپی کنی