2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسین دارم میمیرم از ویار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 53 پست
سیرابی حالت عادی حالم بهم میخوردچه برسه الان 😔خیار با نمک میخورم خوبم ولی الان معده ام خالیه بدتر م ...

حدس میزدم سیرابی نخوری. بگرد ببین ویتامین گروه ب کدوم هذا یا میوه داره که دوست داری. ببین حد اقل اب سیرابی با کشک و پیاز داغ و سیر داغ امتحان کنید. حالت دارویی مصرف کنید. دلم می تواد کمکتون کنم. چون حودم کشیدم این درد میدونم چه بد میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا ۳ ماهگی اینجوری بودم رفتم دکتر بهم آمپول ویتامین B12 زدن ۴ بار (هر ۷۲ ساعت یکیشو میزدم) . خوب ...

درسته. ویتامین ب ۶ و ب ۱۲ باید مصرف کرد. تورو خدا با پزشکتون مشورت کنید بعد . از مواد غذایی گروه ویتامین ب استفاده کنید

چه‌قرصی می خوری که جواب نمیده من تا پایان ماه ۵ اینطوری بودم البته اوایل مثل شما شدید هر چقدر می گ ...

دمیترون خوردم که حساسیت داشتم بهش الان دیمن هیدرانات دکتر بهم داد همون قرص ماشین اصلا جوابگو نیست..قرص میخورم معده ام بدتر بهم میریزه

دمیترون خوردم که حساسیت داشتم بهش الان دیمن هیدرانات دکتر بهم داد همون قرص ماشین اصلا جوابگو نیست..ق ...

آره منم دمیترون می خوردم 

شب نصفش می کردم میذاشتم تو جلدش صبح چشم باز می کردم با یه بیوان آب کنارم می خوردم گاهی جواب میداد گاهیم گلاب به روت قرص رو هم بالا میاوردم!!

۵۷ کیلو بودم باردار شدم بعد پایان سه ماهه اول ۵۴ کبلو شدم

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚