2777
2789
عنوان

خانوما به دادم برسین دارم میمیرم از ویار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمیترون خوردم که حساسیت داشتم بهش الان دیمن هیدرانات دکتر بهم داد همون قرص ماشین اصلا جوابگو نیست..ق ...

سلام خانومی صبح بخیر

درک میکنم من هم سربارداریهام ویار خیلی شدید داشتم اول اینکه یه بيسکوئيت شور یا یه تیکه نون خشک کنار تختت بزارقبل از اینکه از رخت خواب بلند شی اول بخور معده وقتی خالیه خیلی بده..... 

بعدم دکتر به من آمپول ویتامین B6می داد فکر میکنم سه روز یکی میزدم کمکم می‌کرد یکی هم زنجبیل تو چایی بریز بخور خیلی خوبه آنقدر مؤثره که قرصش رو هم داروخونه می‌فروشند. 

امیدوارم به سلامتی این دوران رو طی کنی ونی نی نازت رو بغل بگیری ان شالله

سلام خانومی صبح بخیر درک میکنم من هم سربارداریهام ویار خیلی شدید داشتم اول اینکه یه بيسکوئيت شور یا ...

بیکوییت شور رو امتحان کنم ببینم چجوری میشم خداکنه جواب بده 😢زنجبیلم‌میخورم

خدایا😭😭😭😭

من که از 6 هفتگی تا 16 هفتگی بالا می‌آوردم زیر سرم بودم 3 ماه نیم غذا نخوردم باخرما زنده بودم هیچی روم اثر نداشت سیرابی یا بیسکویت یا نون خشک یا زنجفیل حتی قرصهای دکتره اثر نداشت تحمل کردم تا تموم شد ولی الان هنوز که هنوزه حال تهوع دارم

لطفا کمکم کنین منم مثل شمام هیچی نمیتونم بخورم حتی اب هم بالامیارم خیلی خسته شدم بارداری قبلیم خیلی راحت بود الان دارم میمیرم ۹هفته هستم ولی پنج کیلو کم کردم استخونام درد میکنه نمیدونم چکنم 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆