2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بايد سقط كنم چون ما ففط هم خونه اييم و من شديذا مخالف بچم😓😓😓

برو با یه مشاوره صحبت کن تو تنها کسی نیستی که این مشکلو داره اگه پارتنرت موافقه باهم ازدواج کنین نگو از ازدواج متنفرم و مخالفم چون تا کی میخای هم خونه باشی

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من بايد سقط كنم چون ما ففط هم خونه اييم و من شديذا مخالف بچم😓😓😓

این بارداریتم شاید بی حکمت نباشه شاید یه تلنگره برات 

برو با یه مشاوره صحبت کن تو تنها کسی نیستی که این مشکلو داره اگه پارتنرت موافقه باهم ازدواج کنین نگو ...

حالم خيلي خرابه زده ب سرم امشب تموم كنم خودمو😭

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
این بارداریتم شاید بی حکمت نباشه شاید یه تلنگره برات 

من راستش پلي كيستيك تخمدان دارم اصلا دكتر گفته بود ك هيچ وقت امكان باردارب نداري تو خيلي اتفاق افتاد و پريود شدم ولي اينسري اي خدااا😭😭😭

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
من راستش پلي كيستيك تخمدان دارم اصلا دكتر گفته بود ك هيچ وقت امكان باردارب نداري تو خيلي اتفاق افتاد ...

پس واجب شد یه آزمایش بتا بدی چون کیستم بعضی اوقات بی بی چک و مثبت کاذب میکنه منظورت از پلی کیستیک یعنی اینکه کیست داری؟ 

پس واجب شد یه آزمایش بتا بدی چون کیستم بعضی اوقات بی بی چک و مثبت کاذب میکنه منظورت از پلی کیستیک یع ...

كيست هاي خيلي ريز و زياد ك تخمدانو كلا ميپوشونه حالا اين ازمايشه چ جوريه ناشتاس صبه؟؟

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)