2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 72 پست
كيست هاي خيلي ريز و زياد ك تخمدانو كلا ميپوشونه حالا اين ازمايشه چ جوريه ناشتاس صبه؟؟

نه برو آزمایشگاه بگو میخام آزمایش بتا بدم چند ساعته هم آمادست

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم راه حل بگيرم ببخشيذ وقتتونو گرفتم😔

اینجا خیلی ها منتظر اند باردار بشند. برای همین تاپیکت ناراحتشون میکنه و اونوقت اونام تو رو ناراحت میکنن. راه حل خاصی وجود نداره. اگه نمیتونی باش کنار بیای و میخوای سقط کنی که با جوشونده و.. نمیشه. حتما باید بری پیش دکتر و قرص استفاده کنی. گفتن نداره که سقط جنین تو ایران غیر قانونیه و راحت نمیتونی قرص ها روگیر بیاری

اگ منفي بده بعذ بيبي چك الان مثبت زده يعني نيستم اره؟

جواب ازمایش قطعیه. اگه اون منفی باشه یعنی باردار نیستی. اما خدب بیبی چک هم بعیده مثبت کاذب بده. منفی کاذب ممکنه اما مثبت کاذب نه. یه بار دیگه بی بی چک بزن

عزيزم مرسي ك كمي ارومم كردي ارزو دارم ب هر چي ميخايي زودي برسي 😔😔

خواهش میکنم ولی توروخدا یه کم فکر کن و عاقلانه تصمیم بگیر تصمیمی که بعدا پشیمون نشی اگه میتونی با هم خونت صحبت کن تا به یه نتیجه ای برسین

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد