بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆 والا ما چهارتاییم و شب و روز دعوا میکنیم مامانمم همش نفرین میکنه ...
حاضر همی زندگیمو بدم ولی خواهر برادر داشتن تجربه کنم
پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
بیا ۲تا خواهرای من مال شما گلم...من نمیخوامشون چون غیر از دردسر چیزی ندارن برام
چطور دلت میاد
پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
بخدا همه ی خواهر برادرا که خوب نیستن...مورد داشتیم خکاهر بخاطر ارث پدری که یه قرون بیشتر بهش ب سه انقدر دوندگی گرده و شکایت و دادگاه کشی راه انداخته نا بتونه به ناحق ارث بیشتری ببره و اخرسر خونه رو به حراج گذاشتن
۴ تا بچه باید خواهر برادر داشته باشه من ندارم وهمیشه ارزوشو دارم
پدرت کجاست ،؟
ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍 ایشالا خدا یدون ماهشو قسمت خودت و مامان بابات بکنه نه مثل خواهر و براد ...
ممنون اجی ولی نمیشه چون پدری ندارم