2777
2789
انشالله فقط برام دعا کن اگه خیر و صلاحمون هست مشکلی نباشه خبرت میکنم

سلام عزیزم خوبی  حالت چطور چ خبر  رفتی سونو دکتر چی گفت ان شاءالله که ختم به خیر شده

سلام عزیزم خوبی  حالت چطور چ خبر  رفتی سونو دکتر چی گفت ان شاءالله که ختم به خیر شده

سلام عزیزم 

دکترم نبود تا سه شنبه هم نیست نرفتم ولی خیلی کم‌شده لک بینیم 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  دکترم نبود تا سه شنبه هم نیست نرفتم ولی خیلی کم‌شده لک بینیم

باشه گلم ان شاءالله که چیزی نمیشه سر نماز صبح واسه  سالم و سلامت بودن بچت دعا کردم 

راستی جنسیت شو میدونی؟

باشه گلم ان شاءالله که چیزی نمیشه سر نماز صبح واسه  سالم و سلامت بودن بچت دعا کردم  راستی ...

ممنون گلی

نه عزیزم امروز شدم ۱۵هفته منم مث شما ان تی نرفتم 

شما چند هفته رفتی سونو ؟؟

ممنون گلی نه عزیزم امروز شدم ۱۵هفته منم مث شما ان تی نرفتم  شما چند هفته رفتی سونو ؟؟

خواهش عزیزم 

منم امروز شدم ۱۷هفته رفتم تو ماه پنجم بارداری به سلامتی و خواسته الله،من والله وقتی برای اولین بار سونو دادم و فهمیدم قل دومم رشدش متوقف شده دکتر بهم گفت سونوتو تکرار کن منم نوبتم نشد تو سونو بیرون تا ۳هفته بعد بخاطر این دوباره رفتم که ببینم مشکل نباشه که خداروشکر نبود تو ۱۶هفتگی رفتم  دفترچه مو داده بودم مادرشوهرم اخه کارمنده بیمارستان که  بده دکتر واسم بنویسه خودم اونجا نبودم اونا خودشون آنومالی نوشته بودن وگرنه زود بود دکتر سونوهم گفت تو ۱۸هفته دوباره بیا چیز خاصیم نبود فقط اعضای بدنشون نشون میداد مثلا دستاش پاهاش سرش و..... خیلیم درد داره اون لحظه چون اون دستگاه رو خیلی فشار میداد رو شکمم

خواهش عزیزم  منم امروز شدم ۱۷هفته رفتم تو ماه پنجم بارداری به سلامتی و خواسته الله،من والله وق ...

خداروشکر که همه چی خوب بوده

دوباره میری هیجده هفته ؟؟

من سه شنبه برم دکتر برا اطمینان ببینم مشکلی نباشه 

جنسیت و بهت گفت؟؟

خداروشکر که همه چی خوب بوده دوباره میری هیجده هفته ؟؟ من سه شنبه برم دکتر برا اطمینان ببینم مشکلی ...

آره منشی مطب گفت دکتر گفته بیا ۷بهمن میشه بدون هزینه دوباره البته

آره برو حتما ان شاءالله که هیچیم نمیشه و سالم باشه 

آره گفت پسر

آره منشی مطب گفت دکتر گفته بیا ۷بهمن میشه بدون هزینه دوباره  البته آره برو حتما ان شاءالله ک ...

خووبه پس حتما برو

الهییی یه دونه پسر دیگه هم داری؟؟

چه علایمی داری 

من یه حسی بهم میگه دختر 

از  ازدواج اولم هم یه پسر ۶ساله دارم البته نمیبینمش 

اون تاریخ تولدش۹۳/۴/۱۱

دومیم ان شاءالله اگه خدا بخواد و سلامت بیاد واسه اونم تاریخ تولدشو۱۴۰۰/۴/۹ زدن تو یک  تاریخ هر دو بارداریم 😆

خووبه پس حتما برو الهییی یه دونه پسر دیگه هم داری؟؟ چه علایمی داری  من یه حسی بهم میگه دختر& ...

هرچی  باشه فقط سالم باشه من خیلی دختر میخواستم قسمت نشد

والله اصلا ویارم زمین تا آسمون با ویار اولیم فرق داشت

تا دوماه اول حالت تهوع داشتم ولی استفراغ نه اوایلش که خواب آلودگی و خسگی و خواب دایم بیشتر دوغ ماست میخوردم اشتها زیادی نداشتم ولی بعدش خوب شدم و عادی

هرچی  باشه فقط سالم باشه من خیلی دختر میخواستم قسمت نشد والله اصلا ویارم زمین تا آسمون با و ...

من احساس میکنم دختر

خودم که برام فرق نمیکنه میگم هرچی باشه سالم باشه 

دلم میخاد بدونم چیه هر چه زودتر 

من احساس میکنم دختر خودم که برام فرق نمیکنه میگم هرچی باشه سالم باشه  دلم میخاد بدونم چیه هر ...

آره یه حس قشنگ خیلی😍😍😍 دختر که خیلی خوب 

ان شاءالله هرچی باشه سالم و سلامت باشه و زود میفهمی جنسیتشو😊  من هر دو بار حسم میگفت دختر ولی پسر شدن😄

عاره  ولی علایم مث تو دقیق

واقعا 😍😊 ان شاءالله به سلامتی هر چی قسمت شد

من نوک سینه هامم سیاه شدن و تیر میکشه سینم و درد داره اکثر اوقات بیشتر نوشابه مرغ میلم بهش میره هی میگم نوشابه ضرر ولی نمیتونم خودم کنترل کنم

واقعا 😍😊 ان شاءالله به سلامتی هر چی قسمت شد من نوک سینه هامم سیاه شدن و تیر میکشه سینم و درد د ...

حساس شدم من سینه هام ولی نوک ش قهو ه ای تیره س خیلی 

من بیشتر دلم به پفک و کرانچی میره خخخ 

نوشابه کلا مصرف نداریم گاهی مهمون بیاد میگیریم