2777
2789
من زیاد میخوردم میگن قند و بالا میبره  واگرنه من میگم طبیعی بهتر قند و این چیزاس

فک نکنم قند بالا ببره سیب  بخور ولی کم وگرنه خیلی خوب تو بارداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا راست میگن 

ولی لاغری خیلی خوب مجرد که بودم ۶۰کیلو بودم با این قدم بعد زایمان اول کلا بهم خوردم و دیگه به خاطر مشکلاتمم کلا  بیخیال خودم شدم الانم تا بخوای کم کنی زمان زیاد میبره

ولی لاغری خیلی خوب مجرد که بودم ۶۰کیلو بودم با این قدم بعد زایمان اول کلا بهم خوردم و دیگه ب ...

چه کم بودی

الان راست میگی واقعا لاغر کردن سخته

راستی زایمان قبلیت طبیعی یا سزارین؟؟

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
چه کم بودی الان راست میگی واقعا لاغر کردن سخته راستی زایمان قبلیت طبیعی یا سزارین؟؟

نه طبیعی بودم الانم همش دعا میکنم با این وزنم بتونم طبیعی زایمان کنم دوباره 

سزارین اصلا واسه بدن و واسه بچه خوب نیست عوارضش زیاده 

خداروشکر که همه چی خوب بوده دوباره میری هیجده هفته ؟؟ من سه شنبه برم دکتر برا اطمینان ببینم مشکلی ...

چرا ی دکتر یا ی سونوگرافی دیگه نمیری؟خوبه که استرس نداری 

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏

شما ضربه های نی نی رو حس نمیکنین؟مثل نبض شدید 

من از هفته ۱۲ ی بار داشتم تا الان که ۱۴هستم ۴بار حس کردم دوستام میگن نی نی

االبته من شکمم چربی نداشت قبل بارداری شاید برا اون زود فهمیدم

اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏