2777
2789

من دو سه روز دیگه میشه ۳۱ سالم دوماهه ازدواج کردم

میخوام برم سرکار کلی زحمت کشیدم برای قبولی ارشد و...حالا میخوام نتیجه ش رو ببینم.مادرشوهرم بیچاره م کرده برای بچه دارشدن

من به شدت عصبی میشم که انقدر راحت راجع به این مساله اظهار نظر میکنه

میگه سنتون بالا میره...بچه دار نمیشید

به نظر شما من چطور برخورد کنم؟من نمیخوام فعلا مادر شم اصلا شرایط روحیشو ندارم و دوس ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیار. نیار. تا شرایطشو نداری نیار عزیزم. به حرف هیچکس هم گوش نده. بیاری خودت اسیر میشی و از زندگیت میمونی. اونایی که پیشنهاد دادن یه ساعت هم بچتو نگه نمیدارن.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
هر کاری خودت صلاح میدونی انجام بده.و هر موقع مادر شوهرت حرفی زد فقط یه لبخند بزن و اصلا برات مهم نبا ...

نمیدونم چرا خیلی بهم میریزم شاید ۱۰۰بار بیشتر به من گفته همسرمم میگه اهمیت نده اصلا با حرف اون که قرار نیس ما بچه دار شیم

منم اتفاقا الان سر این موضوع باشوهرم بحثش بود قرار بود سال دیگه بچع دار شیم میگه شرایطشو نداریم  منم گفتم میخوای بظزاری سر پیری بچه دار شی ناراحت شد من الان سی سالمه و ۴ ساله عروسی کردیم دوسال دیگه باردار شم دیره؟

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.
نیار. نیار. تا شرایطشو نداری نیار عزیزم. به حرف هیچکس هم گوش نده. بیاری خودت اسیر میشی و از زندگیت م ...

دقیقااا میگه بیار خودم بزرگش میکنم ولی میدونم یک ساعتم اینکارو نمیکنن

برای فرزندآوری سن آخرین نکته مهم هست ..خیلی چیزای مهم تر وجود داره ...ما در فامیل اکثرا تو سن 35 تازه ازدواج میکنن ..هیچ مشکلیم واسه بچه نیست البته بگم ما در فامیل 90 درصد تک فرزندیم حتی خود من 

نمیدونم چرا خیلی بهم میریزم شاید ۱۰۰بار بیشتر به من گفته همسرمم میگه اهمیت نده اصلا با حرف اون که قر ...

عزیزم حرف دیگران برات مهم نباشه.اگرم واکنش نشون بدی متوجه میشن حساسی.ب نظر من اصلا واکنش نشون نده

دقیقااا میگه بیار خودم بزرگش میکنم ولی میدونم یک ساعتم اینکارو نمیکنن

بخدا الکی میگه. تمام گرفتاریش برای خودته. گوش نده. نهایتا میخواد نیم ساعت با بچه بازی کنه و تمام. گریه اش، واکسناش، نصفه شب شیر خوردناش، غرغراش، مریضیاش، همش مال خودته. نکن خواهر من. هر وقت گفت یه لبخند بزن و تمام.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush