2777
2789
عنوان

سن مناسب بچه دار شدن به نظرتون چندساله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف هیچکس بچه دارنشو عزیزم هم خودت بدبخت میشی هم طفل معصوم تاهروقت بخایی یمتونی بچه دارشی مادرم۴۰سالشه میخادباردارشه دکتربهش گفته جاداری۴تادیگه هم بیاری!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
نمیدونم چرا خیلی بهم میریزم شاید ۱۰۰بار بیشتر به من گفته همسرمم میگه اهمیت نده اصلا با حرف اون که قر ...

خودت باید تصمیم بگیری

ولی قبلش حتما خودتون و همسرتون چکاپ بشید تا از سلامت بارداری تون مطمین بشید بعد هرچی خواستی پیشگیری کن

تعداد بچه ای ک میخوای هم درنظر بگیر

من 30 ازدواج کردم 32 بچه دار شدم، یکبار تو عقد مادرشوهرم گفت رفتین سر زندگیتون زود بچه بیارین تو چشماش نگاه کردم و گفتم با احترام بشما مربوط نیست، این مسعله فقط مربوط بمن و شوهرمه

مامانِ لیانا
منم اتفاقا الان سر این موضوع باشوهرم بحثش بود قرار بود سال دیگه بچع دار شیم میگه شرایطشو نداریم &nbs ...

من ۳۲سالگی باردارشدم پشیمونم کاش ۲۰سالگی باردارمیشدم بارداری توسن کم خیلی بهتره الان چندماه گذشته ودیدم بعدبارداری لرزان هست ودکترا نتونستن داروبدن

به برنامه هات برس و به شناخت از شوهرت .

دو ماه بعد عروسی که وقت بچه دار شدن نیست 

مثل بعضی  خانومای اینجا که بدون هیچ فکری بچه دار میشن و مدام تاپیک میزنن که  ناشکری نمیکنم ولی پشیمونم و فلان .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

وا به اون چه

يكم باهاش سرسنگين باش تا رو نبينه انقدر 

چه گستاخ شدن مردم به روابط خصوصى زن و شوهرم كار ميدن 

يا تلفنشو جواب نده يا بگو كلاً قصد بچه آوردن نداريم طمعش كنده بشه.

ماهرخ هستم 

زمان بچه دارشدن و یا حتی اصلا بچه دار نشدن شما،فقط و فقط به خودشما و همسرتون مربوطه،نزار این حرفها روی شما اثر بزاره و ارامشتونو از بین ببره،هیچ چیز لذت بخش تر از آرامش نیست،اگه آرامش شما به این شکله مهم همینه گلم