2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه و کدبانو بیان لطفا.

296 بازدید | 33 پست

سلام دوستان.شما چیکار میکنید برای تمیز تر شدن منزلتون یا برای بهتر شدن آشپزیتون؟اونایی که با وجود بچه ی کوچیک همیشه خونشون مرتبه و کاراشونو رو نظم و برنامه انجام میدن لطفا راز موفقیتشونو بگن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه ندارم ولی ب لطف عروس هلندی ک دارم هر روز جارو بدست هستم 😁😁

اونم خودش یه جور بچه کوچیک به حساب میاد از بس رسیدگی میخواد..خب چیکارا میکنین برای نظم خونتون؟

هرکاری رو با علاقه انجام بدی هم نتیجه ی خوبی داره هم به دلت میشینه من بعد هر آشپزی تمیز کاری میکنم حین آشپزی هم نمیزارم ریخت و پاش بشه شبم همه کارامو میکنم میخابم عادت کردم یکبار ساعت شش پاشم ناهار و بزارم چایی آماده کنم باز بخوابم نه بیدارشم بیشترم تو کل روز بیکارم

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤

اول اینکه چون شکمو بودم آشپزی از اول خوب بود..دوم هرچی برمیداری همونجا مرتب کن و خونه بهم نریز.. ظرفاتو بعد غذابشور نمونه.. لباسشویی هر جمعه میزنم.. روبالشی اینا ام هر دوماه میشورم و دوباره میدوزم ک مهمون اومد کثیف نباشن. 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
اونم خودش یه جور بچه کوچیک به حساب میاد از بس رسیدگی میخواد..خب چیکارا میکنین برای نظم خونتون؟

هفته اول ک خریدیمش همسرم از شرکت غذا می‌آورد من اصلا وقت نمیکردم 😆😆😆 ولی دیگه از بعدش شروع کردم هی هر روز جاروبرقی کشیدن و گردگیری کردن هی سعی میکنم اطرافمو تمییز و مرتب نگه دارم 

غذا و سالاد هم درست میکنم 

کیک و شیرینی هم زیاد درست میکنم 

خدایا شکرت 

یک روز درمیون کل خونه رو مرتب میکنم 

مثلا امروز اشپزیم ک تموم شد مشغول دستمال کشی و جارو کشبدن شدم

همزمان سرویسُ اسید و جرمگیر زدم

بعدش اتاق پخت و شستم 

بعدش پله ها و حیاط

فرداش لباسا رو میشورم کشو هارو مرتب میکنم

دوباره فرداش دستمال کشی و جارو 

صبح ها هم تا ۱۱ خوابم البته😂

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413