2777
2789
عنوان

خانمای با سلیقه و کدبانو بیان لطفا.

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست

قبل خواب همه  چیز رو مرتب می کنم ظرف ها رو میشورم 

برای ناهار فردا یه فکری میکنم هفته ای یک یا دوبار جاروبرقی می‌کنم  یه تک شعله کوچولو گذاشتم داخل تراس سرخ کردنی رو بیرون درست میکنم

❤خدایا مواظب پسرم باش 

صبح زود ساعت ۶شوهر و میفرستم بره سرکار با بچه ۱سال و نیم میخابم تا ۹یا ۱۰بعد پامیشم پنجره باز میزارم هوا خونه عوض شه بعد اول پذیرایی جم میکنم بعد اتاق بعد اشپزخونه بعد حموم دشویی بعد راهرو بعد جارو دستمال و اینا بعد شاممو میزارم بعد ناهار اماده میکنم بعد یه عود روشن میکنم خونه بو خوب بگیره بعد میشینم ناهار میل میکنم بعد جم میکنم یه چایی یا قهوه میخورم بعد تا خوده شب دراز میکشم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل خواب همه  چیز رو مرتب می کنم ظرف ها رو میشورم  برای ناهار فردا یه فکری میکنم هفته ای ...

عین مامانم 😐😁

منم میخوام همین کارو بکنم

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

من هفته اى سه بار غذام خوشمزه ميشه

بقيه اش معمولى ميشه 

چون به اشپزى زياد علاقه ندارم

تميزى خانه:همش دارم كار ميكنم،سه تا بچه دارم

الانم كه درس أضافه شده خيلى سخته

وسيله هاى خانه هم تكرارى شده شوهرم نميزاره عوض كنم

خودم تنوع رو دوست دارم خيلى اعصابم بهم ميريزه وسيله هاى تكرارى ميبينم

صبح زود ساعت ۶شوهر و میفرستم بره سرکار با بچه ۱سال و نیم میخابم تا ۹یا ۱۰بعد پامیشم پنجره باز میزارم ...

اینم بگم ک مثلا داری لباسای شسترو جم میکنی کشوهارو مرتب کنی یا غذا درست میکنی دستمال بدست باشی برا همه جا همینطور نپتون بدست همه چیزم جای خودش بزاری شب بعد شام هم ظرفا و میشوری و اسپزخونه تمیز شه بعد ب خواب راحت میپیوندی

بچه کوچیک داری؟

نه آخرای بارداریمه اما بچه ام نگه داشتم چند روز من کلا وسواس به این دارم که خونه همیشه مرتب باشه مجردم بودم باوجود خواهر کوچیک و خواهرزاده ام خونمون همیشه تمیز بود غذام همیشه آماده بود همه کارا باخودم بود من خونه داری رو دوست دارم

انتظار فقط زمانی قشنگه که اومدن تو بهش پایان بده پسرم❤

دوستان نظرات همه رو دارم میخونم فقط لایک میکنم ببخشید بچه کوچیک دارم جوابه تک تکتونو ننیتونم بدم ولی نظرای هنه بسیار اموزنده ست و دارم استفاده میکنم..بزاریم عکسو؟

نه آخرای بارداریمه اما بچه ام نگه داشتم چند روز من کلا وسواس به این دارم که خونه همیشه مرتب باشه مجر ...

درسته ولی با وجود بچه یه کم برنامه ها تغییر  میکنه. من دوتا بچه کوچیک دارم از تمیز کاری عقب موندم یه کم .دلم تنگ شده.  منتظرم یه سال دیگه هم بگذره ک دوباره به همه چی برسم.