2777
2789

سلام دوستان.اولین دندان کوچولوتون کی دراومد؟؟از چند روز قبلش بی قراریو تب و بی اشتهایی داشت؟ممنون میشم راهنماییم کنید..

بی اشتهایی ک نداشت ولی از ۵ ماهگی اب دهنش میریخت همش اول ۷ ماه دراورد  ی دندون الانم ۷ ماه و نیمشه اون یکیش دراومده

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ماه و ۱۳ روزش بود نه علائمی نداشت

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه من ۹ ونیم.

ی ماه قبلش همش بهانه میگرفت..و همه اسباب بازیاش تو دهنش میکرد و مکشید ب لثه هاش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بنده خداعلائمی نداشت تاهفت ماهگی شش تادرآورد

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

من نوزادم الان تو سه ماهه( دو ماهو نیمشه دقیق) ولی سه چهار روزه آب دهنش بیشتر شده و حالت حباب از دهنش خارج میکنه کمی پاش سوخته قسمت خروج مدفوعش دستای خودشو با فشار و ولع میخوره و محکم فشار میده تو دهنش اشتهاش کمتر شده و بی قراری داره دیروز دوبار بیرون روی شل و ابکی داشت درحالیکه قبلا دوسه روز یه بار مدفوع میکرد کمی هم امروز سرش و پاش گرم بود.به نظرتون داره دندون درمیاره؟

موقعکه ک خیلی اذیت میکرد دوقطره شربت دیفین هیدرامین میریختم رو انگشتم میکشیدم ب لثه هاش ..بی قراریش خوب میشد..خیلی تاثیر داره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
موقعکه ک خیلی اذیت میکرد دوقطره شربت دیفین هیدرامین میریختم رو انگشتم میکشیدم ب لثه هاش ..بی قراریش ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت.دکتر بهتون گفته بودن اینکارو کنید؟

دوستان بنظرتون با این توصیفاتی که کردم نوزاد من داره دندون درمیاره؟یا چیز دیگه ایه؟اگه دندون باشه امکان داره انقدر زود اخه؟کسی بوده بچه ش تو سه ماهگی دندون دربیاره؟

اره..فک نکنم نوع و شکل مدفوع ب دندون ربطی داشته باشه