2777
2789
عنوان

بیمارستان آتیه یا اقبال؟

1467 بازدید | 53 پست

دوستان تجربه زایمان طبیعی یا سزارین در این بیمارستانها رو دارید دکترم این دو تا بیمارستان کار می کنه می خوام یکیشو انتخاب کنم ممنون میشم اگه نظری دارید راهنمایی کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آتیه سزارین بودم 

محشربود 

عین هتل 

بی نهایت بهم رسیدگی ومحبت کردن

کادرش درجه ۱ ومهربون 

اتاق خصوصی ویژه گرفتم

من اینجابابچه هاحرف میزدم هرکس رفته بودیه جا 

صارم بهمن و و و 

باتوجه به تعریفاشون من فوق العاده تجربه خوبی داشتم

دکترت کیه

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

زنداداش جان من اتیه سزارین شد عالی بود البته کرونا نبود ❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
منم احتمالا سزارین کنم. دکتر کهنسال

دقیقا انگاررفته بودم هتل پنج ستاره 

اتاقم ویژه بود 

مداممم تمیزش می کردن بچمو فقط برای شیرمیوردن 

هی محبت و...

اخه من فوبیای امپول داشتم خیلی مهربون بودن

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
دقیقا انگاررفته بودم هتل پنج ستاره  اتاقم ویژه بود  مداممم تمیزش می کردن بچمو فقط برای ش ...

چه خوووب. آخه بعضی ها میگفتند فقط پول می گیرند و پرستارها به قر و فر خودشون می رسند رسیدگی شون خوب نیست.

خدا رو شکر. ببخشید شکمتو وقتی بی حسی نرفته فشار میدن یا بعدش من از اینش خیلی می ترسم خیلی بد ش ...

من سوند و فشار وپمپ دردو وقتی بی هوش بودم