2777
2789
عنوان

زندگی کردن بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 117 پست

بچه دار شدن توایران بزرگترین ریسک زندگی یه ادم میتونه باشه البته تو قشر متوسط به پایین...

زندگی بدون بچه بنظرم خوبه به شرطی که ادم هدف داشته باشه مثلا کلاس بره و بتونه مدرس زبان بشه چندسال بعدش.یا مربی باشگاه بشه .یا ....

زندگی با بچه هم خوبه برای کسی که خونه داری رو انتخاب کرده تو زندگیش ..شاید بعدها که بچه بزرگ بشه ادم بتومه یه حرکتی بزنه ولی دیگه عمر ادم گذشته چندسالش

سوگلی خدا منم💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نا امید نشو؟ همسایه ما دخترش ۱۴ سال نازایی داشت دکتر گف عمرا بچه دار شی شاید صدبار ای وی اف کرد امسا ...

عزیزم..خداروشکر..نمیدونم والا..خسته شدم ولی ناامید نیستم اینبارم میرم

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
منم اینبار ک ای وی اف کنم اگ منفی بشم دیگه نمیرم سراغش شاید ما لیاقت بچه رو نداریم ک خدابهمون نمیده ...

نه این حرفو نزن. من خیلیا رو دیدم که بچه دارن اما ذره ای لیاقت ندارن. 

نمیدونم تجربه ندارم،ولی میدونم وقتی پیر شد میفهمه وجود بچه خیلی لازم بوده

این واقعا اشتباست تو این دوره زمونه بچه ها هر کدوم‌میرن سمت زندگی خودشون و درستشم همینه نمیشه پای بچمونو ببندیم به خودمون که بابام سه تا بچه داره خودش گیلانه داداش بزرگم تا ی سال پیش تهران بود من بندرعباسم کوچیکه اهوازه مادرشوارم دخترش قزوینه پسرش بندره پسر دیگه ش داره میره کردستان ی دختر مجرد داره تا بخت اون چی باشه..

هر کدوممون ی عالمه گرفتاری داری خودمونو بکشیم سالی دو بار خانوادمونو ببینیم هفته ای ی بار زنگ بزنیم..

بچه ها عصای پیری نیستن گلم تو این دوران سخت

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه این حرفو نزن. من خیلیا رو دیدم که بچه دارن اما ذره ای لیاقت ندارن. 

نمیدونم خدا تصمیمش واسمون چیه.. س ساله پیگیریم بدون اینکه فاصله بندازیم.. اینبار نشه حتما قسمت نیس

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
بچه دار شدن توایران بزرگترین ریسک زندگی یه ادم میتونه باشه البته تو قشر متوسط به پایین... زندگی بدو ...

راستش منم خیلی به آینده خوشبین نیستم. 

مشکلم اینه که مثبت اندیشی و این داستانا هم نمیتونم خودمو گول بزنم. 

این واقعا اشتباست تو این دوره زمونه بچه ها هر کدوم‌میرن سمت زندگی خودشون و درستشم همینه نمیشه پای بچ ...

بازم ادم دلش  به همون گرم هست بهتر از این هست که تو پیری هیچ کس ونداشته باشه وگوشه گیر وافسرده باشه

این واقعا اشتباست تو این دوره زمونه بچه ها هر کدوم‌میرن سمت زندگی خودشون و درستشم همینه نمیشه پای بچ ...

دقیقا نظر منم همینه👍👍👍👍

اصلا از کجا معلوم من پیر بشم؟ 

همین الانش از اضطراب شدید یکساله که تپش قلب گرفتم، قرص میخورم.