2777
2789
عنوان

هیچ زن و شوهری حق ندارد...

591 بازدید | 6 پست

https://www.instagram.com/p/CJ3EqbpHeZ5/?igshid=8h80cpn2dy6g

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

دوستان نیاز به داشتن اینستا نیست.

اگر لینک براتون باز نمیشه مرورگرتون رو عوض کنید

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

واقعا حرفاش درسته 

یه خانمی میشناسم حتی آمار اینکه غذا چی خوردن رو هم ب مادرش میده و زندگیش همیشه پر تنشه بخاطر دخالت های مادرش

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حرفاش درسته  یه خانمی میشناسم حتی آمار اینکه غذا چی خوردن رو هم ب مادرش میده و زندگیش هم ...

بهش هم بگی زیر بار نمیره

بهش هم بگی زیر بار نمیره

دقیقا 

میگه مادرم خوب منو میخواد دشمنم نیست...در حالیکه عامل فروپاشی زندگیشه

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
دقیقا  میگه مادرم خوب منو میخواد دشمنم نیست...در حالیکه عامل فروپاشی زندگیشه

واقعا متاسفم☹