2777
2789
عنوان

تست بارداری بی بی چک

349 بازدید | 22 پست

سلام خانوما ببخشید من این ماه قرص لتروزول از سه پریود تا7پریود خوردم ازشب11تا28پریودیه شب درمیون نزدیکی داشتم الان 4روزه عقب انداختم روز موعدم بی بی زدم منفی شد الان زدم خط بالایی بعد یه ربع خیلی کمرنگ پیداشد اونم باید توجه میکردی ببینی بنظرتون همون منفی تلقی کنم یا تسته خراب بوده برا کسی پیش نیومده ایطوری اخه قرص لتروزول قبلانم خوردم دویا یک روز میومدم جلو سابقه نداشتم عقب بیوفته علائمم نوک سینه هام دردمیکنه کارزیاد میکنم کمردرد دارم سرگیجه هم سه روزه دارم خفیف چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خانم ب نظرم بارداری  امپول نزدی فقط قرص خوردی

اره قرص فقط.چطو باردارم تست اول منفی بود اونم ک یه ساعت پیش انداختم خط کنترل تستم بعد یه ربع اونم خیلی کمرنگ دیده میشه 

اره قرص فقط.چطو باردارم تست اول منفی بود اونم ک یه ساعت پیش انداختم خط کنترل تستم بعد یه ربع اونم خی ...

زود زدی بار اول تازه میگن بعد یه هفته باید بیبی چک بزنی 

منم روز موعدم زدم منفی شد ولی پهلو درد دارم همش خستمه یه کمی هم ترشح دارم 

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  
زود زدی بار اول تازه میگن بعد یه هفته باید بیبی چک بزنی  منم روز موعدم زدم منفی شد ولی پهلو در ...

منم ترشح سفید ابکی دارم بیشتر صبا ک پامیشم عذر میخام کلا میریزه لباس زیرم خراب میکنه

منم ترشح سفید ابکی دارم بیشتر صبا ک پامیشم عذر میخام کلا میریزه لباس زیرم خراب میکنه

خیلیه ؟یا کمه ؟

همین ترشح رو میگن علایم باردادیه 

بهش فک نکن هرچی خیره برات اتفاق میوفته ان شالله

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین