2777
2789
عنوان

من عاشق شدم

1268 بازدید | 48 پست

سلام خانثما ببخشید من عاشق یه مردی شدم متولد ۶۸خودم متولد ۸۳ من هر وقت میبینمش دست و پامو گم میکنم حتی یبار غش کردم اقواممونه بهم اب قند دادن در این حد ولی طرف اصلا ادم حسابی نیست با زن مردم حرف میزنه ولی من عاشقشم 😭دوسالی هشت بدجور دیگه الکی الکی بخاطرش گریه میکنم یکی کمکم کنه تورو خدا چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭خیلی خوشگله خیلی خوبه خیلی خوش حرفه صداش همه چیش یکی بهم کمک کنه 

⁦☹️⁩عزیزم

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

یه سال از من بزرگتری که

عزیز من گل من

منم مث تو عاشق بودم 

ولی اون حتا نفهمید عاشقشم رفد بدون خدافزی 

ولی من سعی کردم دخدر قوی باشم 

آهنگای شاد گوش میدادم به خودم انرژی مثبت میدادم نمیراشتم ناراحت بشم به خودم میگفدم حتمن لیاقت منو نداشته.... الان چار سالی میگزره که نیس ولی من واقعن حالم خوبه دیگ مث قدیما درد ندارم درسته فراموشش نکردم ولی مث قدیما دوسش ندارم 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️