2777
2789
عنوان

شده ازین مدل قضیه ها ببینین؟

99 بازدید | 9 پست

مثلا همه ناامیدتون کنن و خودتونم فقط خدارو صدا کنین. یهو بطرز عجیبی جوربشه. 

من خودم قصه زندگی اون خانم که بچه دار نمیشد و دکتراهمش ناانیدش میکردنو خوندم. تو همین سایت. که خدا همون ماهی که دکترا گفته بودن نمتونین دیگه بچه دار شین بهشون دوقولو داده بود 

شما هم دیدین؟ ازینا

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واسه خودم خیلییی اتفاق افتاد  و دیگران رو هم دیده بودم مثلا یکی از فامیلامون شوهرش همون موقع ک ازدواج کردن اجازه نداد بره دانشگاه بعد خواهرشوهرش رف دانشگاه انقد نارلحت بود خانمه بعد بیست سال خیلی عجبب رف دانشگا

همین.
آره من معجزه دیدم خدا دستمو گرفته جاهاییکه اصلا فکرشم نمیکردم دستمو گرفته

اگر دوس داری بگو

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂