2777
2789
عنوان

خانمای متاهل خانه دار که بچه ندارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 62 پست
آره عزیزم چرا که نه خواستی بیا کارمون بهم نشون بدیم منم تازه شروع کردم

اره عزیزم حتما😍 

فقط مربی که فیلمشو نگاه میکنی من چطوری پیدا کنم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
اگه اینستا داری کلی پیج هست که صفر تا صد اموزش میدن رایگان.با کلی نکاتو ترفند. من اونقد که از اینستا ...

ندارم ولی میتونم نصب کنم..آخه خیلی دوس دارم یاد بگیرم کل روز بیکارم خسته شدم

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما میتونی اصلا سخت نیست دقتو تمرین میخواد 

انشاءالله..مرسی عزیزم😘

شدم عین دیوونه ها دلم میخواد برم کلاس خیاطی میترسم یاد نگیرم آبرو ریزی بشه😐

بیخیال بابا اینم فکر شد

مطمعن باش یاد میگیری

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
بنام خدا نزدیک ظهر بیدار میشم هدفی ندارم فک کنم افسردگی گرفتم انقد ک تو خونه موندم و همش سرم تو گوشی ...

منم دقیقا همینم

باز خوبه دانشگاهو داری من اینم ندارم🥺

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
خونمو تمیز میکنم شام میزارم (چون ناهار تنهان درست نمیکنم)  معمولا کیک و شیرینی و دسر درست میک ...

وای یهنی از صبح تا شب تنهایی؟😣

خیلی خوبه که انرژی داری 

من مثل مرده ها از خواب پامیشم همش میگم از فردا میرم پیاده روی ولی انقد بیحال و بیحوصله م ک هیچ جا نمیرم

من برنامه م رو بگم شاید به دردتون خورد از ۷ صبح تا ۷ شب خونه نیستم. میام خونه تا دوش بگیرم و یه سام ...

خواستی دلمو بسوزونی🥺 موفق شدی 🥺🥺🥺

هفت صبح تا هفت شبم سرکاری؟

لوازم دکوراتیو چیه؟

وای یهنی از صبح تا شب تنهایی؟😣 خیلی خوبه که انرژی داری  من مثل مرده ها از خواب پامیشم همش می ...

اره خب همسرم میره سرکار بنده خدا

منم قبلا شاغل بودم الان دیگه نیستم. 

دوس ندارم عمرم الکی بگذره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من هنوز یکی دو ترم مونده ولی اصلا درس نمی‌خونم انگیزه ندارم حتی سر کلاسم نمیرم خیلی بده حالم از خودم ...

چندسالته که اینطوری؟

برا کارشناسی میخونی؟

ورزش میکنم،آشپزی میکنم،کارای هنری انجام میدم،کتاب زیاد میخونم موسیقی گوش میدم فیلم میبینم،وقتم کم می ...

هرروز این برنامه کسل و خسته ت نمیکنه؟

نه حداقل کلاساتو شرکت کن من از وقتی درسم تموم شده به خاطر عروسیمم سرکار نرفتم دیگ .خراب شده حالم&nbs ...

منم اصلا دست و دلم به مرتب کردن خومم نمیره

حتی نمیخام ظرفارو بشورم 

دوست داشتید بیا ی تاپیک بزنی بهم انرژی بدیم و کارهایی که میکنیم به هم بگیم، من شرایط شما رو دارم الا ...

آره خیلی هم خوب میشه 

اگر ینفر زحمتشو بکشه 

چون من هی دیر ب دیر میام 

عه مگه میشه اینترنتی  چطوری؟  من صفرم هیچی یاد ندارم

اره تو اینترنت اموزش همچی هست فقط اراده میخاد 😍