2777
2789
عنوان

جواب انومالی ۱۰۰ درصده؟

164 بازدید | 14 پست

سلام من دیروز سونو انومالی انجام دادم 

برا ان تی احتمال داد که دختره

ولی انومالی گفت که پسره

هردو سری پیش یکی رفتم گفتم اقای دکتر صدرصده اخه سری قبل یه چی دیگه گفتینا یه نگاه بد کرد گفت ان تی ققط احتماله الان میگم پسره یعنی پسره! 

بنظرتون درسته؟ به فکر خرید سیسمونی باشم یا نه؟

یه خونواده هامونم گفتیم میترسم سری بعد یه چی دیگه بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنومالی دیگه جی جیش بزرگه تابلوعه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

اره درسته

برا من ان تی گفت ۹۰درصد پسره

انومالی ۱۰۰درصدش کرد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

به منم ان تی گفت احتمالا دختره اما انومالی گفت پسره و پسر بود

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بله آنومالی درسته،من ان تی و انومالی رو که دوبار انجام دارم هر سه تاشون گفتن دخترِ..

منم وقتی لباس و وسایلش رو میگرفتم میترسیدم نکنه اشتباه شده باشه😁 این فکرا سراغ همه میاد،با خیال راحت لباسای خوشگلش رو بخر😍 راستی مبارک باشه🌹

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

تاپیکتو یادته منم توی تاپیکت پست گذاشتم ک خیلی دهن بینی.... الهی شکر دعات مستجاب شد چون خیلی ب حرف مردم اهمیت میدی هم خودت اذیت میشدی هم اون طفل معصوم😐😐😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞