2777
2789
عنوان

کیا هفته ۲۸ بارداری ان بیاین

3279 بازدید | 22 پست

سلام من امروز رفتم تو ۲۸ چطورین از احوالتون بگید نینی چقد تکون میخوره سونو نرفتید تازگیا

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎

برا منم دعا کنین این ماه باردار بشم مشکلی نداریم ولی 8 ماهه اقدامم نمیشه 😭

ایشالا نی نی تو سالم بغل کنی عزیزم ❤️

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کنین این ماه باردار بشم مشکلی نداریم ولی 8 ماهه اقدامم نمیشه 😭 ایشالا نی نی تو سالم بغ ...

انشالله ب حق فاطمه زهرا همه خانوما مادر بشن

عزیزم زیاد فکرش نباشی زود میگذره انشالله بسلامتی. دنیا بیاد 

انشالله نی نی شما هم ب سلامتی دنیا بیاد. والا من خیلی اذیت شدم تو بارداری. تهوع و کمر درد از ی طرف. حالا هم ک میگرن و سینوس گرفتم 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
انشالله نی نی شما هم ب سلامتی دنیا بیاد. والا من خیلی اذیت شدم تو بارداری. تهوع و کمر درد از ی طرف. ...

منم تهوع خیلی داشتم واسه سردردت مایعات زیاد بخور و استراحت داشته باش

منم تهوع خیلی داشتم واسه سردردت مایعات زیاد بخور و استراحت داشته باش

خیلی مایعات میخورم ولی لامصب اصن خوب نمیشه دوس دارم سرمو بکوبم تو دیوار هرروز با سر درد از خواب بیدار میشم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
خیلی مایعات میخورم ولی لامصب اصن خوب نمیشه دوس دارم سرمو بکوبم تو دیوار هرروز با سر درد از خواب بیدا ...

اخ خیلی بده به دکترت بگو دارو بده

منم تازه رفتم 28 اول بهمن آز گلوکز دارم هنوز سونو ننوشته خیلی دلم میخواد برم سونو ببینم چه خبره 

کمر درد دارم و خشکی پوست خیلی اذیتم میکنه با این که قبلش پوستم چرب بود

آنچه مرا نکشد نیرومندترم خواهد کرد